Moiva: Mutlu Olmak İçin Varsın

Ne güzel bir slogan değil mi? Hepimiz mutlu olmak için uğraşmıyor muyuz? Bütün çabamız sağlık ve mutluluk için değil mi? Evet kesinlikle öyle...Her ne kadar bazen amacımızı unutsak da hayatta tek gerçek huzur ve mutluluk. Bunlar olmayınca gerisi işe yaramıyor maalesef. Ve işte Moiva tam bu noktadan hareketle biz kadınları pms döneminde ( regl öncesi dönem)  rahatlatmak ve mutlu etmek için harika kutular hazırlıyor. Kutuların içinde neler var neler. Bu özenli kutuyu elinize alır almaz merakla açmak için sabırsızlanıyorsunuz. Kutudan çıkan not ise gerçekten harika: "Mutluluk anı yaşamaktır..." 


Sitede pek çok kutu alternatifi var. "Mutlu Ol" "Aşkını Göster" "Tadını Çıkar" gibi eğlenceli isimler verilmiş olan bu kutuların içerikleri farklı, istediğinizi seçebilir, ya da istediğiniz ürünü yine siteden tek tek alabilirsiniz. 


Kişisel bakım ürünleri, çikolata, sağlıklı atıştırmalıklar tam da o günler için düşünülmüş.





Sıcacık bir çorap ve ağrıları azaltacak minik bir sıcak su torbası da kutudaki yerini almış.




Sitedeki kutu alternatiflerinin içinde "aydan aya paketler" seçeneği de var. Ayrıca sitede çorap, çamaşır, kitap ve atıştırmalık ürünleri bulabileceğiniz bölümler de mevcut. Şimdi Moiva' ya üye olursanız 10 TL hediye çekine sahip olabilirsiniz. Unutmayın ara sıra kendimizi şımartmak hepimize iyi gelecektir :)





5 yorum:

  1. Çok beğendim içeriğini, kendimi iyi hissettirmek adına üye olmayı düşünüyorum, çünkü regl döneminde çok asabi olduğum doğrudur

    YanıtlaSil
  2. harika bir kutu... bu kadar ince düşünülür

    YanıtlaSil
  3. Ya özellikle "o" dönemde şımartılmak insana çok iyi geliyor :))) Şekermiş cidden, güle güle kullan! Öperim :)

    YanıtlaSil
  4. kutu çok güzel sıcak su torbası da en sevdiğim oldu :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bu kutuya bayıldım. Sürprizlerle severim...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.