#sihirlimaviyleannelergunu Etkinlik Sponsorları

Sevgili arkadaşım İlknur'un anneler günü etkinliğini bu yazımda sizlerle paylaşmış, etkinlik mekanı Orange Çayyolu' ndan ve katılan değerli blogger arkadaşlarımdan bol fotoğraflı bir postla bahsetmiştim. O güne dair bir diğer önemli konu da sponsor firmalar elbette. Bu güzel buluşmada ağızları tatlandıran yine Nefis Demet oldu.


Mustela ve çok sevdiğim firma yetkilisi Eda Efe bizlere güzel birer paket hazırlamıştı. Öykü doığumundan beri Mustela ürünleri kullanıyor ve çok memnunuz.

Yuva Maya isme özel şık bir notla beraber güzel bir paket hazırlamış. İçinde simit ve poğaça karışımı da olan bu paketi hemen kullanmak istiyorum. Evde simit nasıl olacak bakalım.


Moiva ise sitesinde içeriğini kendinizin belirleyebileceği harika kutular hazırlıyor. Onu ayrı bir postta detaylı anlatacağım.



Cosmed  ise yaza girmeden son bir sinyal çakmış bize selülit kremi göndererek :) Tabi hemen kullanmaya başladım.


Daha önceden de bildiğim Bargello parfüm den bu sefer Avenue adlı erkek kokusunu istedim. Hafif ama kalıcı bir koku çok sevdim.

İlk defa tanıştığım Lactone firması değişik ürünler yollamış bana parfüm denk geldi. Umarım bana uygun bir koku çıkar içinden. 


Bu tatlı bulut yastık ise Sergüzeşt shop dan, eve gelir gelmez Öykütoş yastığa sarıldı ve o gün bugündür yastık yanında.


İlk defa bir etkinlikte tanışıp uzun zamandır kullandığım Vissmate  markası evin demirbaşlarından oldu. Yeni ürünü çıktıkça alıp seriye ekliyorum.


SAplıklı atıştırmalık ve protein barlarından oluşan bu ürünler Fellas dan.


Deneme boy ürünleri ile Capilactif de merak ettiğim markalar arasında.


Hemen açılıp tüketilen bir diğer şey ise Dore Bonbon un yarısı bitter yarısı sütlü çikolatadan oluşan paketi oldu. Şık paketi ve leziz çikolatalarına bayıldık.


Limonlu oda kokusu Mercani kozmetikten.


Dr Oetker' in paketinde ise daha önce deneyip çok sevdiğim ekmek karışımı ve tatlı çeşitleri var. Brownili pudingi yapmış ve çok beğenmiştim.


 Dimes den gelen meyve suları %100 meyve suyu imiş. Süper kahramanlı kutularına bayıldım.


Justinbeautytr  yüz maskesi yine denenmeyi bekliyor.


Doğal ürünlerin önemini anladığımız günlerde İpek sabun dan gelen bu nefis sabunlu kese ve doğal deodorant en ilgimi çekenlerden biri oldu. Deodorant ilk açacağım ürün olacak.


Revox ise aileden biri gibi oldu. Tüm ürünleri gayet başarılı.


Temizlikte sevdiğim bir diğer marka  Highgenic, en sevdiğim ürünü de ortadaki mavi olan. Ahşap, cam, metal her yerde kullanılıyor.


Şık paketli mis kokulu sabun ise Boglarka Medical spa dan.


Sarımsak özlü şampuanlardan çok kullandım ve gayet faydasını gördüm. Bioz Şampuan   yine sarımsak özlü ve bunu da merak ediyorum.


Kişiye özel el işi hediyeleri kim sevmez ki? Ben bayılırım. Violetta Tasarım   adımıza özel bu minik kokulu yastıkları iyi ki göndermiş. Hemen dolapta yerini aldı.


Bebek bakımı ürünleri satan Biobaby yeni tanıştığım bir marka. Bebek yağını ilk fırsatta deneyeceğim.


Günün ve etkinlik sahibinin konseptine uygun mavi pamuk şekerlerimiz ise   Elma nikah şekeri nden...Rengine bayıldım!


Bunların dışında Sakine Soydan Queen Bee Güzellik merkezi yıl sonuna kadar yaptıracağımız işlemlerde takipçilerimize %20 indirim yapacağını iletti. Mine Flora Doğal Sabunları, Safi Sabun ve İrem Sabun da çekilişle hediye gönderen firmalar oldular. Bu güzel etkinlik için İlknur' a, katılan tüm arkadaşlarıma ve değerli markalara teşekkürler, sevgilerimle...







6 yorum:

  1. Siz niye bu kadar güzelsiniz ay :)))

    YanıtlaSil
  2. BioBaby yağ bizim evin ve bilhassa eşimin favorisi. Traş sonrası yüzüne en iyi gelen yağ imiş, eşinin de aklında olsun Ebru'cum ^_^ hepsini güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
  3. güzel bir etkinlik olmuş güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  4. Herşey ne güzeldi ya.

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.