Amway G&H Serisi

Pek çoğumuzun tanıdığı, bildiği ve severek kullandığı kaliteli ürünlere sahip Amway, geçtiğimiz günlerde Ankara' da Amway Plaza' da yenilenen G&H Serisinin lansmanını yaptı. Biz de sevgili Gülsen' in davetiyle bu lansmana katıldık ve daha önce denemediğim ancak kullananların çok memnun olduğu G&H serisiyle tanışmış oldum. Hemen ürünlere bir göz atalım bakalım neler varmış...


Amway G&H serisi cildi yatıştırıp, nemlendirip korumayı hedefleyen ve kokuları nefis olan bir set. Refresh sabun içermeyen duş jeli çok dikkatimi çekti. İlk fırsatta kullanmaya başlayacağım. Ayrıca yine refresh vücut sütü de 24 saate kadar nemlendirme vaadediyor. Bunu da tatil sonrası kuruyan cildimde deneyeceğim. 



Nourish sabun ise cildi ferahlatan, kurutmadan nazikçe temizleyen bir sabun. Ben sabunları hemen kullanmaya başladım.



Benim içlerinde ilk kullandığım ve eşimin de çok beğendiği ürün Protect sabun oldu. Öyle hafif ve nefis bir kokusu var ki, temizlik kokuyor adeta.  Hiçbir şekilde kuruluk hissi vermiyor. Bir de diğer sabunlar gibi eriyip gitmiyor. Sert bir sabun. Yani diğerlerinden pahalı olmasının nedeni çok kaliteli olmasının yanında çok da dayanıklı olması bence. Protect deodorantın kokusu da sabunla aynı. Dolayısıyla onu da sevdim. Tüm gün kokusu kalıyor.


Kalitesi artık hepimiz tarafından bilinen ve benim çok sevdiğim Amway markasının bu güzel serisini zevkle kullanacağım. Bu güzel lansmanda yer almak ve bu güzel ürünlerle tanışmak çok güzeldi, Amway yetkililerine ve Gülsen' e tekrar teşekkürler :)

Sevgilerimle



4 yorum:

  1. Güzel bir seriye benziyor güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  2. Sizde okudukça lansmanı kaçırdığıma daha da çok üzüldüm ve ürünleri de çok merak ettim! Okuyup ben de ihtiyacıma göre sipariş veririm artık :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendim ürünleri çok.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.