Dr. Jale Yüksek İle Cilt Bakımı ve Ameliyatsız Gençleşme Yöntemleri

Geçtiğimiz haftalarda sevgili Melis' in davetiyle dermatoloji uzmanı Dr. Jale Yüksek ile tanıştık, cilt bakımı, ip askı, karbon peeling, dolgu ve botoks gibi merak edilen konularla ilgili bilgi aldık. Henüz bu uygulamaların hiçbirini kendimde denemiş değilim. Ancak kadın ya da erkek belli bir yaştan sonra çok aşırıya kaçmadan ufak dokunuşlarla daha genç bir görüntüye kavuşma fırsatını da göz ardı etmemeli diye düşünüyorum. Mesela kaş arası çizgiler pek çok kişide gördüğüm ve ufak bir uygulama ile kurtulması mümkün olan bir sorun. Ya da kaz ayağı çizgileri... İşte o gün sevgili Jale Yüksek bizlerin merak ettiği bu uygulamalarla ilgili çok değerli bilgiler verdi. Ayrıca karbon peeling uygulamasını da canlı görmüş olduk. 


Bu sıralar çok konuşulan karbon peeling hakkında hemen herkes pek çok soru sordu. O nedenle hemen ilk ağızdan bilgileri aktarayım.

Karbon Peeling Hangi Cilt Sorunlarında Başarı Sağlar?
1- Karbon peelingtüm cilt lekelerinin tedavisinde,
2- Karbon peelingcildin mat renk tonunu açmada,
3- Karbon peelinggözenek daraltmada,
4- Karbon peelingsiyah nokta tedavisinde,
5- Karbon peelingCildin aşırı yağlanmasını dengelemede,
6- Karbon peelingİltihaplı (kırmızı) sivilcelerin küçültülmesinde faydalıdır.

Karbon Peeling İşleminin Avantajları;

1- Her cilt tipine uygundur.
2- Yan etkisi olmaması nedeniyle hassas ve alerjik cilt tiplerinde de güvenli uygulanır.
3- Yaz mevsimi de dahil her mevsim yapılabilir. 
4- Acısız ve ağrısızdır.
5- İşlemin etkisi 4. seansla birlikte belirgin olarak görülür. 
6- Emzirme döneminde de yapılabilen bir işlemdir. 


Ayrıca cildin sadece yazın veya güneşte değil her daim koruyucu güneş kremi ile güneşten korunması gerektiğinin de altı çizildi. Jale hanım' ın tavsiyesi Hamilton Everyday Face Mat Yüz Güneş Kremi Spf 50+  oldu. Bu kremin tester boyunu o gün bizlere hediye ettiler. Mat bitiş sağlayan, hafif renkli ve yağsız Hamilton kremi SPF80 koruma sağlayan gerçekten harika bir krem. Ben çok sevdim ve o günden beri kullanıyorum.  Beyaz iz bırakmayan ve ultra yüksek koruma sağlayan bir güneş kremi arıyorsanız kesinlikle aklınızda olsun Hamilton.





Tabii ki bunların dışında başka işlemler de yapılıyor. Dövme sildirme, göz altı morluk tedavisi, PRP, kimyasal peeling bunlardan bazıları. Bu güzel buluşma için sevgili Melis' e, değerli bilgiler için de sevgili Dr. Jale Yüksek' e tekrar teşekkürler...


Dr. Jale Yüksek

54. Cadde (Eski 6.Cadde) No:28/5 Bahçelievler/Ankara
Telefon: 0312 214 10 07
Gsm: 0545 905 86 27





1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.