Şalvar Pantolon & Payetli Espadril

Şalvar pantolonları ve o tarza yakın bol pantolonları çok seviyorum. Pek fazla tercih edilmeyen ve insanların kombinlemekte zorlandığını söylediği bu parçalar aslında o kadar korkulacak parçalar değil. Peki vücut tipimize göre şalvar pantolon nasıl seçmeliyiz?  Burada en önemli konu boy konusu, özellikle ağı düşük şalvar pantolonlar bacak boyunu kısaltıyor, ben o yüzden o tarz birşey giyeceksem mutlaka topuklu ayakkabıyla kombinliyorum. Bir de aşağıda gördüğünüz daha pantolon-etek tarzı şalvar pantolonlar var ki asıl sevdiğim ve kullanışlı bulduğum model bu ve buna benzer olanlar. Zaful' da bunu bulduğumda epey bir düşündüm nasıl durur, neyle giyilir diye. Ama boşuna düşünmüşüm üstümde tam kafamdaki gibi durdu ve ben bu şalvar pantolonu çok sevdim.



Bu tip pantolonları düz bluzler ya da tshirtlerle giyiyorum. 


Bu sene yine moda olan espadrillerin pek çok çeşidi çıkmış. Ben bu şeffaf dantel üstüne işlenmiş pullu payetli espadrili çok beğendim ve şalvar pantolonla güzel uyacağını düşündüm. Eğer espadril seviyorsanız bu pullu modeller çok moda, kesinlikle bir göz atın derim. Rahatlığını söylememe gerek yok sanırım. 






Ürünlerin linkleri aşağıda, özellikle pantolonun fiyatı inanılmazzz :)
Sevgilerimle...

Şalvar Pantolon: ZAFUL
Espadril: ZAFUL 



5 yorum:

  1. Çok rahat ve güzel bir kombin olmuş canım oh miss :)

    YanıtlaSil
  2. espadrillere bayıldım ..

    YanıtlaSil
  3. Bence kombin şahane olmuş!!! Şalvar pantolon da nasıl rahattır kim bilir! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Espadril pek sevmesem de herhalde muhakkak bir espadril seç deseler ben de bunu seçerdim. Bir dönem de şalvar pantolon düşkünlüğüm vardı, ama etnikten iyice uzaklaşıp vintage yolunda ilerliyorum...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.