Siyah Elbiseler

Bu ara düğün, davet ve mezuniyet sezonu açılmışken çoğu kadının özel günler için ilk tercihi olan siyah elbiselerden bahsetmek istedim. Benim dolabımda pek çok siyah elbise olmasına rağmen yine de değişik bir model gördüğümde almak isterim. Çünkü siyah elbiseler zamanı olmayan, modası geçmeyen, her ortamda insanı şık ve zarif gösteren parçalar. Bu ara sırt ve omuz dekolteli siyah elbiseler çok hoşuma gidiyor. İşte bir tanesi aşağıda. Tüm sırt dekolteli siyah elbiseler için black open back dress linkine tıklayabilirsiniz.


Uzun kollu siyah elbiseler ise dört mevsim kullanabildiklerimizden. Özellikle dantel detaylar, hep yazıyorum yazmaktan bıkmıyorum; benim çoookk hoşuma gidiyor.Tüm bu uzun kollu siyah elbiseleri görmek için black long sleeve bodycon dress linkine tıklayabilirsiniz.


Tüm zaful yazılarımda paylaşıyorum çünkü sizleri de güzel fırsatlardan haberdar etmek istiyorum. Zaful üçüncü yaşını kutlarken çok güzel fırsatları da bizlere sunuyor. Daha önce de yazdığım bu detayları tekrar sizinle paylaşmak istiyorum. 

 Zaful sitesinde giysi dışında ayakkabı, çanta, aksesuar gibi pek çok seçenek mevcut. Az önce girip baktığımda özellikle yeni gelenler kısmına hayran oldum. Çiçekliler, pötikareler, uzunlar kısalar çeşit çeşit elbise gözlerimi kamaştırdı diyebilirim. Yazın geliyor oluşu, deniz, güneş ve tatille buluşacak olmanın heyecanı insanı sanırım yeni giysiler almaya itiyor :) Ben de bu heyecana kapıldım bu ara. 

Online alışverişte en sevdiğim markalardan olan Zaful' u sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer yurt dışı alışverişi yapıyorsanız ve daha önce denemediyseniz mutlaka deneyin. Pişman olmayacağınızdan eminim. Zaful' un üçüncü yaşını kutlayacağı mailini alınca hemen bende kendim için birşeyler bakmaya başladım.  Bu güzel haber gelince siteyi ve sitede ne gibi avantajlar var hemen paylaşmak istedim. Peki bunlar neler dersenizzzzz buyurun bakalım hemen :)

Free Shipping / Ücretsiz Kargo

Yıld önümü olan Haziran ayı boyunca 30$ üstü tüm alışverişlerde dünyanın her yerine kargo ücreti ödemeyeceksiniz! Pek sitede limit daha yüksek ve bu limitlerin çoğu ülkemizdeki gümrük limitini aşıyor o nendenle Zaful da 30$ lık limit çok avantajlı!

Coupons / Kuponlar

Siteye girişte ana sayfada yer alan bannerda indirim kodları yer alıyor bunları kullanarak alışverişlerinizde indirim sağlayabilirsiniz. Gerçekten fiyatta çok büyük farklar yaratabiliyor bu indirim kuponları. Sakın göz atmadan geçmeyin! 

Free Gifts / Hediyeler

Yıl dönümü kutlaması için bazı basit adımları yerine getirip ücretsiz hediyeler kazanabileceksiniz! Ben de bu fırsatı kesinlikle kaçırmayacağım...

Limited Number offer / Anlık Satın alma

Bazen sınırlı sayıda stok için inanılmaz fiyatlarla ürün satışı yapılıyor bunları takip ederseniz eminim çok karlı çıkacaksınız.

Satın Alanların Yorumları

Gerçek kullanıcı yorumlarını ürünleri satın almadan önce mutlaka okuyun bunlar çok fikir veriyor. Zaful' da hiç problem yaşamadım ancak bu yorumlara bakmak çok faydalı.

Rebate Zone / İndirim Bölümü

Belli miktarda alışverişler için verilen belli oranda indirimler var ve siz alışveriş yaptıkça bu oranlar size indirim olarak dönecek. Zaten fiyatların gayet uygun olduğu sitede bunu da düşünmüş olmaları harika.

Bundle Sale zone / İki tane al indirimli öde

Bu kısımda aldığınız üründen iki tane alımanız durumunda ödeyeceğiniz miktardan indirim yapılıyor.

Fixed Price Zone / Sabit Fiyatlı Ürünler

Direkt fabrika satış ürünleri olduğu için sabit fiyatlı ve çok çok uygun fiyatlı ürünler kısmı.

Benim çok sevdiğim bu siteyle tanışmak için tam zamanı belkide :)

Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. Siyah dantel elbiselere bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. ilk sırtı açık elbiseyi çok beğendim başka renklerde de çok hoş durur o ..

    YanıtlaSil
  3. Siyah güzeldir...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.