Şık Parti Elbiseleri, Omzu Açık Elbiseler

Kutlamalar, mezuniyetler ve düğünlerin arttığı şu dönemde şık parti elbiseleri en çok aranan modellerden oluyor sanırım. Her dönem moda olan ama son yıllarda iyice yükselen pullar ve payetler ise benim de ilgimi çekiyor bu ara. Özellikle gümüş renk favorim...Bu elbiseleri Zaful da sexy birthday dress linkinden bulabilirsiniz.


Ne demiştik bu yaz omuzlar fora! Omuzlar gömleklerden, elbiselerden ve tshirtlerden görünerek ölçülü ve şık bir dekolte yaratıyor. Omzu açık elbiseleri ise white cold shoulder dress linkinden görebilirsiniz.


Bu arada Zaful 3. yaşını kutlamaya hızla devam ediyor...Eğer sizde harika hediyeler kazanmak isterseniz Zaful' un blog sayfasına www.zafulofficial.wordpress.com adresinden girip çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş yorumlarına @eebrubayrak olarak benim adımı da eklerseniz süper olur :)


Teşekkürler...




Zaful 3rd Anniversary blog giveaway
My dear followers, there are some news I would love to share with you guys. One of the biggest online fashion store “Zaful” is now celebrating their 3rd anniversary.

I'll checked out the details about this anniversary blog giveaway. TBH, It's quite awesome. The link to their blog is over here: www.zafulofficial.wordpress.com

Who doesn’t love giveaways? Go to their blog and take a look. I would be very happy if you tag my name @eebrubayrak after participating the giveaway event. Zaful will choose a couple of winners after the event and give out huge rewards!

Many thanks!


3 yorum:

  1. Gümüş Payetli elbise çok şık görünüyor. Düğün sezonu açılmışken çok iyi bir alternatif bence !

    YanıtlaSil
  2. Payetli elbise bir harika canım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.