Yaz Gelirken...

Yaz gelirken diyorum ama hala Ankara'ya yazın geldiği yok :) Yine de tatil planları yaptığımıza ve denizde plajda giyilecek şeylere ihtiyacımız olduğuna göre biz işimize bakalım :) Bu sene tek parça mayolara çok bakıyorum. Aralarında güzel modeller var. Mayo sevmiyor oluşuma rağmen ben bile beğeniyorum bazılarını. Rosegal sitesinden baktığım bu mayoların fiyatlarının da çok uygun olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım :) Başka neler var bakmak isterseniz red one piece bathing suit linkinden ulaşabilirsiniz.


Bir de son günlerde özellikle gençlerin elinde çok gördüğüm ve ne yararı olduğunu pek anlayamadığım bir oyuncaktan "fidget spinner" dan bahsetmek istiyorum. Bizdeki adı "stres çarkı" olan ancak eline alıp döndürdüğün ufak bir düzenekten ibaret olup stres atmakla uzaktan yakından ilgisi olmayan bu oyuncak bu ara pek moda. Hatta bağımlısı olup renk renk çeşit çeşit alanlar varmış :) Ben de bir tane mor beğendim, renginden dolayı. Ara ara böyle parlayıp sonra pek hatırlanmayan oyuncaklar silsilesine bir parça daha geliyor sanırım :)


Sevgilerimle...






4 yorum:

  1. Amazing sellection my dear and nice blog :D

    NEW REVIEW POST | Vita Liberata Tan Mousse + GIVEAWAY
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir stres çarkı o öyle canım...

    YanıtlaSil
  3. Bu yıl yine istediğim kiloya inememiş olduğumdan dolayı bikini sevdamdan vazgeçip bunlar gibi mayolara yöneleceğim mecburen. Stres çarkına gelince bu ara neredeyse herkesin elinde görüyorum. Aslına bakarsan streste iyi geldiğini falan da inanmıyorum gerçekten;)

    YanıtlaSil
  4. mayo giymiyorum ama bikini bakacağım .. o stres çarkı da gördüğüm en şirin ürün içlerinde ama beni daha çok stres edeceğine karar verdiğim için almadım..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.