Dantel Kimono & Oxford Ayakkabı

Bir kaç yıl öncesinde fırtına gibi esen kimono modası eski hızını kaybetsede benim için yine listenin üst sıralarında. Yazın tatilde şortların üstüne giymeyi çok sevdiğim kimonoları Ankara' da aşağıda gördüğünüz şekilde pantolon ya da jeanlerin üstünde kullanıyorum. Desenlilerinden elimde çok var diye bu defa böyle bembeyaz, dantel kumaştan, şık bir kimono tercih ettim. Dantelleri severseniz diğer modellere lace dress linkinden bakabilirsiniz.

Beyazı çok seviyorum. Hele yazın bronz tende en güzel duran renk beyaz diye düşünüyorum. Haliyle bronz teni de seviyorum, hoş ve dozunda bir bronzluk bana göre inanılmaz hoş duruyor :) Bir akşam buluşması için giydiğim beyaz dantel kimonoyu skinny pantolon, beyaz oxford ayakkabılar ve siyah beyaz clutch çanta ile kombinlemeyi tercih ettim. Benzer beyaz ayakkabı modelleri için white platform shoes linkine tıklayabilirsiniz.




Bu tarzı seviyorsanız ayakkabıları rahatlık açısından kesinlikle tavsiye ediyorum. Sipariş verirken farketmediğim bir diğer detay da içteki gizli dolgu topuk oldu. Çok hafif ama yine de bu topuk ayakkabıyı daha rahat hale getirmiş. Dümdüz ayakkabılardan daha rahat ettim diyebilirim.



Ürünlerin fiyatları ve siteye gitmek için linklere tıklayabilirsiniz.
Sevgilerimle...

Kimono: ZAFUL 
Oxford Ayakkabı: ZAFUL 








3 yorum:

  1. güle güle kullan oxford ayakkabılara bir ara takmış vaziyetteydim :-))

    YanıtlaSil
  2. Yaa bayılıyorum dantel kimonolara! Sana da nasıl yakışmış! Güle güle giy!

    YanıtlaSil
  3. Ayakkabılar benim tarzım olmasa da o dantel kimono tam benlik. Kimonona bayıldım Ebrucum. çok güzel. Güle güle giy...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.