Justin Beauty MIZON Enjoy Vital-Up Time Tone Up Maske

Justin Beauty Kore menşeili bir kozmetik markası ve son zamanlarda adını daha sık duymaya başladım. Daha önceden de duyduğum ve merak ettiğim bu marka ile sevgili İlknur' un blogger etkinliğinde buluştuk. 



Denemek için aldığım ürün Justin Beauty Mizon Enjoy Vital-Up Time Tone Up maske oldu. Limon özlü bu maskenin vaatleri "Mizon'un özel olarak tasarladığı “yaşam esansı” (vital essence) ve limon ekstresiyle hazırlanmış Enjoy Vital-up Time Tone Up yüz maskesi cildinizi matlıktan kurtarır, ışıltılı ve canlı hale getirir. Cilt lekelelerini soldurur, cildi nemlendirir, yatıştırır ve canlandırarak gençleştirir" şeklinde. Cildimde herhangi bir bariz lekelenme yok çok şükür. Ancak nemlendirici etkisini merak ediyordum.



12 günlük deniz tatili sonrası kuruyan cildime iyi geleceğini düşündüğüm bu maskeyi uyguladım. Uygulaması diğer hazır maskelerle aynı. Paketten çıkan kağıt maskeyi yüzünüze yayıp 20 dakika bekletiyorsunuz, hepsi bu. Maske sonrası yüzümde bir ferahlama olduğunu hissettim. Ayrıca cildim hani keseden sonra yumuşak olur ya, öyle pürüzsüz geldi elime. Fiyatı sitesinde 14.90 TL. Etkisi ne kadar sürer bilmiyorum. Ancak ara ara bu maskeyi uygulamak faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sevgilerimle :)

1 yorum:

  1. Son dönemlerde Kore kozmetiği çok popüler oldu ülkemizde de, güzel günlerde kullan Ebrucum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.