Canan İle Summer Party Blogger Etkinliğimiz

Geçtiğimiz hafta sevgili  Canan' ın düzenlediği Canan İle Summer Party etkinliği için  Cafe Bi'Kavanoz da sevgili blogger arkadaşlarımla bir araya geldik. Blog dünyasında yüz yüze tanıştığım ilk insanlardan olan Canan' ın etkinliği için tatili iki gün kısa kestim ve bu güzel buluşmada yer alabildim. İyi ki öyle yapmışım çok keyifli bir etkinlik oldu. Etkinlik konsepti Summer Party olunca dress code da floral olunca ben de boyundan bağcıklı, çiçek desenli maksi bir elbise tercih ettim. Gelelim o güne... Yaz çiçekleriyle süslü etkinlik ortamını bu güzel hale getiren Düş Organizasyon PArti Evi nin ellerine sağlık harika iş çıkarmış.



İlk defa gittiğim Bi Kavanoz Cafe bembeyaz harika ortamıyla, bahçesiyle ve tadı damağımda kalan dondurmalı brownisiyle tekrar gidilecekler arasında yerini aldı bile. O günkü güzel ortam ve harika lezzetler için tekrar teşekkürler. 


Bu güzel fonları bulunca tabii ki bol bol fotoğraf çektirdim. Özellikle girişteki bu beyaz mobilyalı kısım çok hoşuma gitti.




Etkinlikte Ankara, İstanbul ve Konya dan gelen arkadaşlarımla görüştük. Harika ürünlerle pek çok firma da etkinliğe katılmıştı her zaman ki gibi. Ancak onları başka bir yazıda paylaşacağım.












Etkinlik fotoğraflarımızı da Büşra Özçelik Photograpy çekti. Aşağıdaki kare de onların gözünden ben, çok sevdim, kadrajına sağlık :)


Bir etkinlik daha bitti, sponsor ürünler yakında gelecek, sevgilerimle...




5 yorum:

  1. Cok keyifli bir etkinlikti Canan cigimin emegine sağlık.Sen de her zamanki harikaydın tatlım.

    YanıtlaSil
  2. Evet harika bir gündü canım cidden :) öpüyorum çok ♡♡♡

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir gün oldu EBru'cum. Seni gördüğüme çok sevindim.
    Tekrar görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  4. Ebrucuğum teşekkür ederim. Herşey siz değerli arkadaşlarım için.Çok güzel bir gün geçirdik hepberaber , Allah tekrarına erdirir inşallah :) İyi ki geldin canım.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.