Çiçekli Tulum / Floral Jumpsuit

Tulum modası olur mu? Bence hayır, her dönem modanın içinde olan tulumlar modası geçmeyen parçalardan bence. Bende eskiden beri severek giydiğim ancak buna rağmen pratik bulmadığım tulumlardan yine de yılda iki üç tane alarak dolabıma ekliyorum. Neden pratik değil çünkü bu tulumları giydiğinizde tuvalete gitmek bir ölüm :) Evdeki diğer tulumlarımı da bu nedenle çok az giyiyorum. Ancak arada çok beğendiğim modeller olursa almadan geçmiyorum. Geçenlerde yayınladığım siyah beyaz çizgili tulum yazım çok okundu ve o tulum çok soruldu. Aynı siparişte istediğim ikinci tulum da bu saks mavi üzerine beyaz çiçekli tulum oldu. Rahatlık olarak bu diğerinden çok daha salaş ve rahat. İncecik, tiril tiril bir kumaşı var. Ankara' nın 36 derece sıcağında giydim tüy gibi hafifti. Rengine ve desenlerine ise ayrıca hayran oldum. Bir daha bir daha giyesim var ama öyle de iddialı bir şey ki sık giymek zor :)




Göğüs kısmından yukarı doğru upuzun iki kuşak var bunları arkada çarpraz yapıp önden belinize doluyorsunuz en son arkada birleştirip bağlıyorsunuz. Yazının başında tuvalete gitmek zor demiştim şimdi sebebini daha iyi anlamışsınızdır :) Ama buna rağmen öyle hoşuma gitti ki sıkıntısına değer diyorum.



Çiçekli Tulum / Floral Jumpsuit: ZAFUL 
Küpe / Earrings: ZAFUL 


6 yorum:

  1. Bu tulum da harika ama güle güle giy canim :)

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış tatlım
    bu arada müthiş zayıflamışsın daha da güzelleşmişsin

    YanıtlaSil
  3. Kısa süreli bir yere gittiğinde giymek için ideal ve çok şıkmış!! Valla ben de gözümü karartıp alayım diyorum :) Güle güle giy şekerim!

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı tulum giymiyorum ama bunu sevdim..

    YanıtlaSil
  5. Çok şık canım. Güle güle giy.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.