Kırmızı ve Beyaz ile Jean Mont

Şu an bunu söylemek değil düşünmek bile istemezdim ama yazın son ayına girmiş bulunuyoruz, yaz bitiyor yani... Bu jean mont bunun habercisi oldu adeta :) Biraz daha geç gelir diye düşünmüştüm, öyle olmadı. Ben jean montları ve jean ceket  çok seviyorum. Üstüme oturan böyle kısa modeller daha bir hoşuma gidiyor. Bu sefer bir değişiklik yaptım ve arkası baskılı bu modeli seçtim. Bu sene baskılı kot montlar çok moda. Modeli ve duruşu istediğim gibi çıktı. Sanırım bunu sık sık giyeceğim.


Beyaz jean pantolonla yakıştırdığım için böyle bir kombin yaptım. Ama herşeye uyar. Beyaza en yakışan renklerden kırmızı stiletto ve lacivert çantayı da unutmadım. Çanta yine el çantası olarak da çarpraz askılı olarak da kullanılıyor.






Yaz akşamları serinlemeye başlayınca kullanacağım bu kombindeki parçaların linklerini aşağıda veriyorum. Beğendiklerinize tıklayıp inceleyebilirsiniz. Bu arada ayakkabıyı aldığım Rosegal sitesinde elbiselerde ekstra indirim var. Fiyatları 9 dolardan başlayan bu elbiseleri flare dress linkinden inceleyebilirsiniz, aklınızda olsun. Zaful daki farklı çantalar için ise black fashion back pack linkine tıklayabilirsiniz.

Jean Mont: LOVELYWHOLESALE 
Kırmızı Stiletto: ROSEGAL 
Lacivert Çanta: ZAFUL 


Sevgilerimle...


3 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.