Sırt Dekolteli Kazak

Kış gelip de kazaklara hırkalara mecbur olsak da bu trikoların bir yerinde ufak  da olsa bir  numarası olması sanırım çoğumuzun hoşuna gidiyor. Bu yıl da sırt dekolteli kazak çok moda. Ön kısmı sade triko olan bu kazağın arkasındaki çarpraz bağcıklar şık bir hava vermiş. Bu arada yeni birşey farkettim, meğer garip bir şekilde gri kazak saplantım varmış da haberim yokmuş :) İki kıştır alttan alta, gizli gizli ufak bir gri kazak koleksiyonu yapmışım farketmeden :) Kışlıkları çıkarıp bu yıl aldıklarımla birleştirince anladım. Hala da gözüm grilere gidiyor. Çok sevdiğim bir renk filan da değil ama sanırım kazak da gri gözüme hoş görünüyor son yıllarda :) Gamiss de model bol olunca istediğimi kolayca buldum...




Botlar ise modeline hayran olduğum, gelince rahatlığına inanamadığım bir bot oldu. Elbiseyle giyiyorsun oluyor, kumaş pantolonla oluyor, jeanle oluyor...Saatlerce ayakta gez bana mısın demiyor, eğer bu tip bir bot düşünüyorsanız gerçekten ciddi anlamda tavsiye ediyorum.




Kazak: GAMISS 
Bot: GAMISS 

3 yorum:

  1. Ayakkabı bayaa yarz 👍Iyı gunlerde kullanın

    YanıtlaSil
  2. arka detayı çok hoşmuş ama :)

    YanıtlaSil
  3. Gri bence triko ile çok şık duruyor; sanırım ondan hepimiz gri kazaklara yöneliyoruz :) Sırt detayı da çok hoşmuş ama ben kesin üşürüm :)))) güle güle giy Ebru'cum!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.