Canım Sıkılınca...

Bazı zamanlar olur ki insanın canı birşey yapmak istemez. Kaç defa bilgisayar başına oturup kafamı toparlayamadığım olmuştur. Öyle zamanlarda anlıyorum ki kafa olarak yorgunum, biraz dinlenmem ve kafamı boşaltmam gerekiyor. Vaktimin çoğunu internette geçirdiğim için moda, astroloji ve magazin haberlerini okuyabileceğim siteleri çok seviyorum. Bu sitelerin başında da Elle geliyor elbette...



Magazin bizi başka dünyalara götürüp stresimizi azaltıyor. Ünlülerin renkli hayatı, kim nerede ne yapmış okumak bazen çok zevkli oluyor. Bunun yanında astroloji çok ilgimi çekiyor. Bazı zamanlarda olanı biteni astrolojiye bağlıyor ve burcumda olup biteni günlük burç yorumlarından okumayı ihmal etmiyorum :) Bir ikizler burcu olarak öğrenme merakımız bitmiyor ne de olsa :) İkizler burcunda Aralık ayında neler oluyormuş kısaca size onu da ileteyim madem konu açıldı: "Yılın en hareketli aylarından birine ilerlerken hayatınızda önemli değişimlere hazır olun. Yıldızların önemli geçişleri 2017 sonunu oldukça etkili ve belirleyici kılıyor. Bunlardan en önemli son 2,5 yıldır karşıt burcunuzda evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar evinizde ilerlemekte olan Satürn. İlişkilerinizde büyük bir olgunlaşma, sınav, imtihan sürecinin sonuna geldiğiniz. Son 2,5 yıldır bu alanda sizi zorlayan Satürn artık ilişkilerin ortak paylaşımlar, ortak maddi konular, eşinizin, ortağınızın iş konuları, ortak yatırım ve girişimler alanında sizi geliştirmeye ve öğretmeye başlıyor. Doğum, ölüm kavramlarının yaşamınıza taşıdıklarını, rejenerasyon sürecini daha iyi anlayabileceğiniz, hayatınızı daha fazla sorgulamanızı ve dönüştürmenizi gerektiren bir süreç başlıyor" Demek ki Aralık ayı biz ikizler için hayatımıza yön veren önemli olaylara gebe :)




Bunların yanında güzellik, ilişkiler konulu yazılar, ünlülerle röportajları da okuyabileceğim elle.com en sevdiğim sitelerin başında geliyor. Mesela bu sezon tarçın rengi saçların ne kadar moda olduğunu ve hangi ünlülerin bu trende uyarak tarçın rengi saç kullandığını biliyor muydunuz? İçeriği zengin, rengarenk ve kadınlara yönelik pek çok konuyu bir arada bulabildiğim bu sitede sıkılmadan uzun süre vakit geçiriyor, günlük stresten uzaklaşmış oluyorum :) 

2 yorum:

  1. Aynen öyle bazen böyle şeyler okumak insanı rahatlatıyor :)

    YanıtlaSil
  2. Elle sayfaları can sıkıntısını gidermede bire bir gerçekten...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.