My Little Pony Temalı Doğum Günü

Bu yıl kızımın isteğiyle üçüncü doğum günü konseptini my little pony yapmaya karar verdik. Bugüne kadar baby shower, kırk uçurma, mevlüt, diş buğdayı, bir yaş, iki yaş doğumgünlerinin hepsinde farklı bir tema ile tüm hazırlığı kendim yaptım. Bu yıl da my little pony olsun dedik. Öykü' nün sevdiği kadar var aslında bende bayılıyorum bu sevimli ponylere. Ben renkli olsun istediğim için my little pony ile gökkuşağını birleştirdim ve rengarenk sevimli bir doğum günü teması çıktı ortaya.



Bu partide kullanacağım malzemeleri Karakter Dükkanı internet sayfasından aldım. Daha önceden de alışveriş yaptığım Karakter Dükkanı' nda my little pony oyuncakları ve ponyli doğum günü setini bulunca hemen siparişimi verdim. Kargo zaten jet hızıyla geliyor. Kocaman bir koli içinde itinayla paketlenmiş doğum günü malzemeleri my little pony baskılı bardaklar, karton tabaklar, ponyli masa örtüsü, peçeteler, pembe balonlar, pembe çatal bıçak takımından oluşuyor. Kalabalık bir organizasyon olunca kullan at takımlar çok işe yarıyor. Ayrıca şirin my little pony oyuncaklarını da sitede bulabilir, doğum gününde dekor olarak kullanabilirsiniz.




Bakalım bir sonraki konseptimiz ne olacak :)
www.karakterdukkani.com da çocuğunuz için tescilli markaların pek çok ürününü bulabilir, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.






4 yorum:

  1. Ayy ne güzel olmuş :) teşekkürler aklımda bulunsun :)🤗

    YanıtlaSil
  2. çok şirin olmuş nice yıllarına Öykütoşunn :)

    YanıtlaSil
  3. My Little Pony harika bir tema olmuş bence.Bu karaktere benim kızlar da bayılıyorlar.
    Öykü’cüğümün doğum günü kutlu olsun canım :)

    YanıtlaSil
  4. Minnoş Öykü ne güzel konsept bulmuş öyle! Sen de çok güzel hazırlamışsın, ellerine sağlık!! Nice mutlu, sağlıklı yaşları olsun :) sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.