Pembe Kazak

Bu kış dolabımdaki  birçok siyah ve gri kazaklardan sonra kendime renkli kazaklar seçmeye karar verdim.  En beğendiğim tonlardan olan somona çalan açık pembeyi bu güzel kazakta bulunca hiç düşünmeden aldım. Salaş model pembe kazağın arkasındaki çarpraz bantlar da bu yıl en sevdiğim detaylardan oldu. Daha önce de gri renkli bir kazak almıştım böyle arkası bantlı. Salaş kazaklar her yerde herşeyle giyilebiliyor artık. Ancak biraz kilolu gösteriyor o da dezavantajı. Yine de severek giyiyorum tabi. Rosegal  sitesinde daha pek çok değişik model mevcut.




Rosegal den aynı siparişte istediğim bir diğer ürün de eşim için kışlık botlar oldu. Dışı süet görünümlü, altı lastik tabanlı ve içi de polar kaplı bu botlar ayakta hem spor hem şık duruyor, eşim çok rahat olduğunu ve sıcak tuttuğunu söyledi. Erkek için de aklınızda olsun çok güzel hediye alternatiflerini uygun fiyata bulabilirsiniz. Ürün linklerini aşağıda veriyorum.




Kazak: Rosegal 
Bot: Rosegal

1 yorum:

  1. benim de kış gardrobum siyah ve gri ağırlıklıdır hep :-)) ama pembenin uyumunu da seviyorum kazak güzelmiş bu arada..:-)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.