Yılbaşı Gecesi İçin Elbiseler

İster yılbaşı akşamı için, isterseniz başka bir gün için özel bir elbise arıyorsanız bu post sizin için. Bazen özel bir gün için şık ve değişik birşey ararız dolapta ama ya önceden giymişizdir ya da kafamıza göre birşey yoktur. İşte o zamanlar için birkaç tane elbise buldum. Hem sade, hem şık hem de orjinal modeller. Ben de kendi alışveriş listeme aldım bunları. Renk tercihim ise akşamların vazgeçilmezi, kadınların en sevdiği siyah renk oldu tabii ki. Ürünlere ulaşabileceğiniz linkler kolajların altında.


Bu elbiseleri tek bırakmak olmazdı o yüzden ayakkabıları da seçtim. Tabi herbirini bambaşka ayakkabı ya da botla değişik şekilde kombinleyebilirsiniz. Ben bir fikir olsun diye beğendiklerimi buraya ekledim.



Umarım seçimlerimi beğenmişsinizdir :) Daha fazla model arayanlar Sheın e bakabilirsiniz. Sevgilerimle...







5 yorum:

  1. Kadınlar için adeta vazgeçilme bir tutku olan çantaların doğru seçimi birçok açıdan çok önemlidir. Örneğin kısa boylu bir bayanın büyük bir çanta seçimi ile kendisini daha kısa göstermesi söz konusu iken kilolu bir bayanın tercih edeceği büyük ve gösterişli bir çanta modeli dikkati o yöne çekerken aynı zamanda kendisine daha bakımlı ve özenli bir görünüm kazandıracaktır.

    YanıtlaSil
  2. Bence çok güzel seçimler ♡

    YanıtlaSil
  3. Sol baştaki elbiseyi çok beğendim ya! Dediğin doğru, arada dolaba böyle 1-2 klasik ve şık parça atınca insan baya rahat ediyor acil durumlarda :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi de güzel ama favorim incili olan tabi ki :-))

    YanıtlaSil
  5. hepsi de güzel ama favorim incili olan tabi ki :-))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.