Mavi Kazak


Kşın hafta sonları Ankara' da olmak gerçekten biraz sıkıcı. Ama benim gibi ameliyat ve hastalık sonrası iyileşme dönemindeyseniz artık herşeyin kıymetini daha bir anlıyor, sevdiklerinizle nerede olursanız olun mutlu olmaya çalışıyorsunuz. Hayat böyle işte, her daim insana birşey öğretiyor. Bu tecrübeler de ne yazık ki çoğu zaman sıkıntılar sonucunda elde ediliyor. Kış deyince aklıma sıcak ve yumuşak kazaklar geliyor. Havaların iyice soğuduğu şu günlerde spor kombinleri ve sıcacık kazakları çok giyiyorum. Spor dediysem azıcık ışıldamanın zararı olmaz tabi :) Pul ve payetlerin önlenemez yükselişi hepimizi kombinimizde bir parçayı pul payetli seçmeye itiyor. Bende bu şirin kazağı Zaful' da buldum. Rengine zaten bayıldım. Önündeki mavi gözler ise nazardan korusun dedim aldım :)


Payetleri güzel dikilmiş, modeli de hoşuma gitti. Kalın ve sıcak tutan bir kazak.




Aynı alışverişde eşim için de bir kazak istemiştim. Hem rengine hem desenlerine bayılmıştım ancak beden konusunda yanılmışım. Sanırım babama güzel bir hediye olacak. 



Ürün linkleri aşağıda, incelem için tıklamanız yeterli, ayrıca sevgililer günü hediye alternatifleri için zaful valentines day sale 2018 linkine tıklayabilirsiniz, sevgilerimle...

Payetli Kazak: Zaful 
Erkek Kazak: Zaful
Pantolon: Moderya






2 yorum:

  1. Ay kazağına bayıldım Ebru'cum ya!!! Ben niye böyle minnoş şeyleri görmüyorum acaba? :)) Güle güle giy!!

    YanıtlaSil
  2. ay o mavi kazağın pulları ne hoş öyle :-))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.