Moderya Alışverişim

Online alışveriş siteleri konusunda deneyimlerimi ve keşfettiğim yeni siteleri paylaşmaya devam ediyorum. Moderya.com ise son keşiflerimden biri. Bu siteden yaptığım alışverişlerin ilk partisi gelince hemen paylaşayım dedim. Öncelikle ilk dikkat ettiğim şey sitede ürün fotoğraflarıyla gelen ürün arasında fark var mı yok mu? Eğer az da olsa hayal kırıklığına uğratıyorsa bu benim için başarılı bir alışveriş deneyimi olmamış oluyor. O yüzden Moderya hakkında ilk söyleyeceğim şey; ürünler fotoğraflardakiyle aynı geldi, herhangi bir hayal kırıklığı olmadı. Sitede kadın, erkek, çocuk giyim, iç giyim, pijama alternatifleri yanında bir de bambu ürünler var. Son yıllarda tekstilde sık kullanılmaya başlayan bambu liflerinden üretilen kumaşlar nemi absorbe etmesi ve nefes alma özelliğinden dolayı  çok tercih edilir oldu. Son yıllarda iyice plastikleşen, polyester oranının arttığı sağlıksız giysilerden uzak durup bambu gibi doğal ürünlere daha çok yönelmeliyiz belkide... Moderya da özellikle bambu pijama seçenekleri çok fazla. Sadece pijama değil gecelik, elbise, iç çamaşırında da bambu ürün yelpazesi geniş. Ben de bir pijama aldım tabi bu kadar güzel seçeneğin arasından. Ancak o henüz gelmedi, bekliyorum. Gelen Moderya ürünlerine bir göz atalım isterseniz. Siyah beyaz çizgili bluz asimetrik cebi ve rahat kesimiyle tam istediğim gibi. Üstüme de tam oldu.


Çok kullandığım ve çok eskittiğim bir diğer giysi de siyah tayt. Benim tayt alışverişim hiç bitmez. Kış olduğu için sıcak tutacak streç kadifeden bir tayt seçtim. Bel kısmı yüksek olduğu için gayet rahat. 


Online alışverişte korktuğum parçaların başında gelen şey jean pantolondur. Çünkü mağazada deneyerek aldığım jeanlerden bile bazen memnun kalmayabiliyorum. O yüzden tamamen beklentisiz bir seçim yaptım ve siyah eskitmeli bir jean seçtim. Bu sefer beklediğimden iyi bir kesim çıktı, en sevdiğim parça bu oldu diyebilirim.


Bu yıl çok giyilen yandan şeritli pantolon ve taytlar ilk çıktığında pek hoşuma gitmemişti aslında, ancak y,ne de bu modele bir şans vereyim dedim. Yanları beyaz şeritli bir taytı alışverişe ekledim. 


Erkek giyim ve pijamam ise sonraki partide gelecek. Ancak yine de siteden iki alıntı yapayım dedim. Bambu pijama bölümünden iki örnek sizler için seçtim. Favorim cici pijama takımları.



Moderya.com' a buradan ulaşabilirsiniz. Yeni alışveriş deneyimlerinde görüşmek üzere, sevgilerimle :)



2 yorum:

  1. Pijamalari çok kaliteli cidden ve güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullan canım ♡♡

    YanıtlaSil
  2. Şu siyah kadife tayt hoşuma gitti; ona bir bakayım ben de! Teşekkürler siteyle iligli bilgi için, güle güle giy hepsini! Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.