Pembe Dünyam Anneler Günü Etkinlik Sponsorları

Sevgili Ümran (pembe dünyam blogu) anneler günü için güzel bir buluşma organize etmiş ve bizleri Konya' da ağırlamıştı. Yazısını sizinle paylaşmıştım. O günün sponsorları da vardı elbette. Bugün de onları sizinle paylaşayım istedim. 

Cecile kozmetik güne özel bir kutu hazırlamış ve içine butterfly effect highligther, matte fondöten ve mat likit ruj koymuştu. Ben aydınlatıcı palete ve kutu tasarımına hayran oldum.


Bir diğer paket ise Bambino dan gelmişti. Emzik, biberon, diş kaşıyıcı gibi yeni annelerin çok işine yarayacak harika ürünler vardı. Bir de aynı firmanın yeni ürünü olan NOB marka asetonsuz oje çıkarıcı mendiller vardı ki benim de en çok işime onlar yarayacak sanırım :) 


Nays collection erkek, kadın ve oda parfümü ile bizimleydi. Hepsinin de kokusu harika...


 Yves Rocher ruj ise hem rengi hem kalıcığıyla çok hoşuma gitti. Denemek için koluma sürdüm iki günde zor çıkardım öyle kalıcı yani :)


Bildiğim bir marka olan Saloon markası ise çeşit çeşit duş jelleri ve köpük el sabunu göndermiş. Elimdekiler bitince hemen beyaz sabunlu olanı deneyeceğim.


Bargello ise özellikle kolonyalarına bayıldığım bir marka. Melange adlı kokuyu ise ilk defa kullanacağım.


Beliz kozmetikten de gerçek insan saçından kirpik ve yapıştırıcılı takma tırnak gelmiş. Bu turnaklar ojeli hazır durumda sadece onları yapıştırıp çıkıyorsunuz o kadar...bayıldım!


Madame moss ise her birimize basic beyaz tshirtler göndermiş, hemen giydim gördüğünüz gibi.



Yıllardır kullandığım ve ürünlerinden çok memnun olduğum HC care cilt ve saç ürünleri göndermiş. Misel suyu özellikle tavsiye ederim, daha önce kullandım.


Vera kahvecilik paketlerin üstüne her birimizin kendi fotosunu basmış ve çeşit çeşit kahveler göndermiş. İlk önce türk kahvesinden başladım. 


Yeni tanıdığım Monteida marka zeytinyağı ise hemen kullanılmaya başlandı bile. Marka ile ilgili blog yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


#kirlenmekgüzeldir sloganı dillerden düşmeyen yılların markası Omo, evlerin zaten vazgeçilmezi...


Şölen çay ise yine ilk defa deneneceklerden...


Macromax ise hepimizin işine yarayacak temizlik ürünleriyle aramızdaydı.


Etkinlikde bulunan arkadaşlarıma teşekkürler, birlikte olmak çok güzeldi...



Güzel geçen bu buluşma için emeği geçen Ümran' a ve destek veren tüm firmalara teşekkürler. 



4 yorum:

  1. Canım benim hepsini güle güle kullan :)!!!

    YanıtlaSil
  2. o cecile palete bakmalıyım mutlaka :-)))

    YanıtlaSil
  3. Bir arada olmak çok güzeldi Ebru'cum!!! Bu arada, sendeki tırnakların rengi muhteşem!!! Onlardan mağazaşarda arayıp arayıp bulamıyorum ama başaracağım bir gün, inanıyorum :))) hepsini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
  4. Sponsor güzelmiş sağlanmış bizde katılabiliyoruz mu acaba :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.