Pembe Dünyam Anneler Günü Kutlaması

Anneler gününü anneleri olmayanları, ya da çocuk sahibi olmayanları düşünerek çok abartmaktan kaçınıyorum. Ama anne olunca da ufak bir kutlama kendini özel hissettiriyor, bunu da itiraf edeyim. Bu sene anneler gününde Pembe Dünyam blogunun sahibi sevgili Ümran' ın davetiyle Konya' da blogger arkadaşlarımla bir araya geldik. Konsepti "kırmızı" olan bu etkinlikte hepimizin kombininde kırmızı bir parça olacaktı. Herkes tarafından sevilerek kullanılan kırmızılarımızla biz işte böyleydik o gün.


Sevgili Ümran etkinlik için Anemon Oteli seçmiş, titizlikle hazırlanmış ve her zamanki tatlılığıyla bizleri bekliyordu.



Etkinlik salonunda masaların üstünde isimliklerimiz ve günün konseptine uygun hediyelikler yine tatlı mı tatlı Düş Organizasyon by Tuğçe ciğimin ellerinden çıkmıştı. Ankara da oturuyorsanız özel günlerinizde Düş Organizasyon sizin için harika şeyler yapabilir, benden söylemesi.


Günün pastası ise Eymen Butik pasta tarafından yapılmıştı. Dıştan zaten çok hoştu ancak içinin lezzeti dışından bile iyiydi diyebilirim :) 


 Anneler günü olur da hediye olmaz mı? Bu güzel günde bizimle olan firmalar ve yeni ürünleri de başka bir yazıda gelecek. Başta buluşmayı düzenleyen sevgili Ümran'a sonra arkadaşlarıma ve değerli firmalara teşekkür ederim...


5 yorum:

  1. Herkes çok güzeldi o gün, seni gördüğüme de çok sevindim.
    Tekrar görüşmek üzere sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canim iyiki geldin ne de güzel oldu ♡♡♡

    YanıtlaSil
  3. Anneler günü konusunda sana katılıyorum. Kendi annelerimizi istediğimiz kadar coşkuyla kutlayabiliriz; ama bunu şov haline getirip sosyal medyadan sürekli paylaşım yapmak ne derece gerekli bilmiyorum.
    Etkinlik içinse, gerçekten her şey çok güzel, çok keyifliydi. Bir arada olmak da öyle! Çok öperim!!

    YanıtlaSil
  4. herkes kırmızılı falan pek şeker olmuş :-))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.