Puantiyeli Tulum

Bugün blogda çok cici puantiyeli bir tulum var. Puantiye, pötikare, çiçekli desenler benim için yazın olmazsa olmazları. Tam da şu esnada Ankara' yı sel götürürken yazlık kombinlerden bahsetmek saçma geliyor ama ne yapalım. Her gün yağmur, sonra dolu, en son sel ile günü bitirmeye o kadar alıştık ki güneş açsa şaşırıp bir yere kaçıp saklanacağım filan cidden. 
Ahval ve şerait böyle ama netice itibariyle ben takvime bakarım arkadaş! Mayıs ayı bitiyor, Haziran geldi geliyor. E o zaman bende yağmur çamur demem yazlıklarımı giyerim. Zaten hepi topu üç ay, onu da ziyan etmeyelim değil mi :)
Gelelim tuluma... Tulum hadisesi aslına biraz handikaplı bir durum. Bir kere ince uzun olmak gerekiyor (evet değilim, evet yine de giydim :) Yani gereklilik demeyelim de onlara daha çok yakışır diyelim. Bir de tulumla tuvalete gitme mevzuu var ki o daha can sıkıcı bir nokta. Ama tüm bunlara rağmen, ara ara, bazı bazı gördüğüm böyle cici tulumlara orta boyuma ve balık etime aldırmadan atlıyorum :) 


Lacivert beyaz puantiyeli tulum kumaşı ince, hafif ve çok rahat. Bir de az su içip tuvalete gitmezseniz tadından yenmez :)



Siz de tulumları ve puantiyeleri seviyorsanız linkini hemen aşağıya bırakıyorum, sevgilerimle :)

Tulum: Shein 



4 yorum:

  1. Canım ya ne güzel anşatmışsın :D yakışmış ayrıca :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de senin gibi tulumları ince-uzun kadınlara daha çok yakıştırıyorum ama bence bu tulum sende de harika durmuş! Hatta kendi cücük boyuma bakmadan alasım geldi! Güle güle giy Ebru'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Başakcım, bence sende de gayet iyi durur, tavsiye ediyorum, bir dene bu modelleri :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.