Uykunun En Şık Hali: Yataş Bedding Nevresim

Yataş'ın birbirinden şık ve rahat tasarımlara sahip uyku ürünleri, kesintisiz ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunuyor. Güne başlarken dinlenmiş olarak uyanmanız, bütün gün kendinizi enerjik hissetmeniz adına büyük önem taşıyor. Bu amaçla tasarlanan Yataş Bedding yatak, baza, uyku pedleri gibi temel yatak odası ürünlerinin yanı sıra nevresim takımları, yorgan ve yastıklar gibi birçok materyal de Yataş Bedding teknolojisiyle üretiliyor. Hem yatak odanızın dekorasyonuna şık bir dokunuş sağlayan hem de konforlu bir uyku ile dinlenmenize katkıda bulunan Yataş Bedding nevresim takımları, şık ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekiyor.  


Dinamik, Şık ve Kusursuz: Yataş Ranforce Serisi 

%100 pamuklu kumaştan üretilen Ranforce serisi nevresim takımları, Yataş Bedding ürünleri arasında en çok sevilen tasarımlar arasında yer alıyor. Ağırlıklı olarak pastel tonlardan ilham alan ve modern desen tasarımlarıyla dikkat çeken Ranforce serisi nevresim takımları, 59 tel dokuma sıklığı ürün kalitesiyle sık yıkanmaya elverişli ve günlük kullanıma uygun nitelikler taşıyor. Ürünlerin görsel tasarımlarında kullanılan desen ve motifler, dinamik ve genç çizgilerden oluşuyor. Tek kişilik, çift kişilik ve çift kişilik XL gibi farklı ebatlarla üretilen Yataş Ranforce nevresim takımı çeşitleri, güne başlarken kendinizi enerjik hissetmeniz için tasarlanıyor. 

Yataş Bedding nevresim serisinde bulunan ürünlerin kimi modellerinde çift taraflı kullanılmaya imkan veren tasarımlar dikkat çekiyor. Çift taraflı kullanım, farklı renklerle kombinasyon yapmanıza ve hayal gücünüzü devreye sokmanıza olanak sağlıyor. Çift kişilik nevresim takımları, iki adet yastık, çarşaf ve yorgan kılıfı olarak satışa sunuluyor. Nevresim takımı tek kişilik olarak tercih edilirse ürün içeriğinde standart ölçülerde  yastık kılıfı bulunuyor. Bebeğinizin nazik cildine hassas bir biçimde temas eden bebek nevresim takımları da Yataş Ranforce serisinde yer alıyor. Kız ve erkek bebekler için farklı renk ve desenlerle tasarlanmış nevresim takımları, masallardan ilham alan desen tasarımlarıyla öne çıkıyor. Çocuk nevresim modelleri, onların hayal dünyalarını zenginleştirecek özellikleri ve %100 pamuk dokusuyla sağlıklı kullanım imkanı sağlıyor.  
 

Konfor ve Şıklığı Aynı Anda Hissedin: Yataş Saten Koleksiyonu  

Yataş Bedding nevresim takımı serisinin en şık temsilcilerinden olan saten nevresim koleksiyonu, seçkin ve zarif desenleriyle göz dolduruyor. Sofistike tasarımların yanı sıra romantik ve baharı anımsatan modelleri ile de oldukça şık bir görünüm taşıyan Yataş saten nevresim takımı çift kişilik modellerinde çarşaf, nevresim ve toplam standart ve volanlı yastık kılıfları yer alıyor. Ürünlerin sahip olduğu şık ve ihtişamlı görünümle beraber pamuklu saten kumaşın naif şıklığı da bütün konforuyla hissediliyor. Gri renk gibi ara geçişli asil tonların, pastel renklerle bütünleştirilmesiyle meydana gelen ferah tasarımlar, zaman zaman bahar motifleriyle zaman zaman da geometrik çizgilerle zenginleştiriliyor. Yatak odası dekorasyonunun tarzına göre tercih edebileceğiniz renk ve stildeki Yataş Bedding saten nevresim takımları, tarzınızı yansıtmanız adına büyük rol oynuyor. Konforu ve şıklığı bir arada barındıran saten serisi nevresim koleksiyonu, her zevkten kullanıcının beğenisini kazanacak zengin bir ürün çeşitliliğine sahip.   

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.