Cecile Highlighter Palet, Fondöten ve Lipgloss

Cecile markasını severek kullanıyorum. Hem fiyatları çok uygun, hem de bu fiyatlara göre kalitesi gayet güzel. Hatta Cecile' in silky eyeliner siyah göz kalemi gibi uzun zamandır bittikçe yenilediğim  ürünleri de var. Kesinlikle akma yapmayan harika bir kalem, aklınızda olsun. Bugün ise yeni ürünü olan Color Pop Up Butterfly Effect highlighter paleti, matte fondöten ve mat likit ruju var sizinle paylaşmak istediğim.


İlk olarak highlighter palete bakalım. Adı gibi kelebek şekli verilmiş dört renk skalasına sahip bu paletin üst kısmında iki açık ton, alt kısmında ise bronzer, hatta belki far olarak da rahatlıkla kullanabileceğiniz iki koyu ton var. Bana en çok uyanı ise sol üstteki renk oldu. Gözü kör eden aydınlatıcılar pek bana göre değil, o yüzden bu paleti sevdim. Dozunda bir ışıltısı var, kalıcılığı da gayet yeterli.


Cecile Color Pop Up Butterfly Effect highlighter paleti kendi web sitesinde 27,9 tl. ye bulabilirsiniz. 


İkinci ürün ise Cecile No Transfer Matte Performance Foundation. Bu fondöteni hemen denedim, aydınlık bir görüntü veren, kapatıcılığı başarılı bir ürün. Çok fazla leke, renk farkı olmayan ciltler için çok uygun. Fiyatı kendi sitesinde 29,95 tl. Kışın severek kullanacağım bir fondöten olacak.


Son ürün ise son dönemin vazgeçilmezi mat likit ruj. Cecile Matte Velvet Lipgloss 9 numara soğuk, çok hafif mora çalan bir renk fiyatı 9.90 tl. Çok kalıcı bir ruj. Mat olmasına rağmen dudaklarımı kurutmadı. Renk tonu biraz kış rengi olduğu için onu da şimdilik saklıyorum.


Sevdiğim bir markanın yeni denediğim ürünlerini sizinle de paylaşmak istedim. Umarım sizin için de fikir verici bir yazı olmuştur. Cecile markasına ve ürünleri etkinliğinde bizlere ulaştıran sevgili arkadaşım Pembe Dünyam Ümran' a çok teşekkür ederim, sevgilerimle :)


4 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.