Transparan Bot

Ayakkabı bir aşk gerçekten. Evet her kadın ayakkabıları sever ama bazıları daha çok sever o kesin. Ben de hakkımı aksesuar ya da çantadan değil de hep ayakkabıdan yana kullanırım. Günlerce aynı çantayı takarım ama aynı ayakkabıyı iki gün üst üste giymek istemem. 
Son yıllarda, yani çocuktan sonra giyilebilirliği ve rahatlığı ön planda tuttuğum modelleri kullanıyorum. Lakin gönül bu işte az giyilecek olsalar da fantastik modellere de bakmadan duramıyorum. Gerçi artık fantastik ayakkabı diye birşey de kaldı mı bilmiyorum. En janjanlı modelleri günlük kullanır oldu insanlar, herkes herşeyi gayet güzel giyiyor. Bazıları çok da yakıştırıyor. Benim için yine de bir tık iddialı olan transparan tül detaylı bir bot var bu yazımda. Görünce hoşuma giden, hem şık, hem orjinal hem de zarif bu botları sizinle de paylaşmak istedim. 



Alt kısmı yüksek topuklu bir stiletto, üzerine ise şeffaf bir malzeme ve tül ile bot havası verilmiş. Topuğu on santim civarı, rahatlık orta karar. Ayakta durma süresine göre değişir daha doğrusu. Şeffaf kısımlardan teni göstermesi çok hoşuma gitti. Bilek kısmındaki fırfır detayı ise en sevdiğim tarafı sanırım.




Özel bir günde sade bir elbisenin altına çok şık duracak bu botu beğendiyseniz link aşağıda, sevgilerimle...

Bot: Amiclubwear 



2 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.