Hem Rahat Hem Şık

Hafta sonu ya da hafta içi çok farketmiyor aslında artık hep rahat kombinler ve rahat ayakkabılar giyiyorum :) Hele ki spor ayakkabıların bu kadar moda olduğu ve hemen her giysinin altına giyildiği bir dönemde topuklu ayakkabıları hiç aramıyorum diyebilirim. Bu aralar beyaz spor ayakkabı çok revaçta. Bende eskiden beri sevdiğim beyaz spor ayakkabıları tabiri caizse yine tepe tepe kullanmaya başladım :) Rosegal den aldığım tamamen beyaz bu model hem elbiseyle, hem pantolonla, hem şortla harika duruyor. Ve daha önemlisi gerçekten çok rahat. Bu hafta sonu yine elim pötikarelere gitti ve arkadan  fiyonklu peplum bluzu jean ve beyaz spor ayakkabıyla beraber giydim. İçinde çok rahat ettiğim hem rahat hem de spor/şık bir kombin oldu. Bluzun arka detayı ile başlayalım :) En güzel yeri orası çünkü :)



Ve işte yürürken yaylanan rahat mı rahat o ayakkabılar...


Bu arada yazın simgesi olan ve pek çok farklı modelini gördüğüm ananaslı çanta benim de radarıma girdi ve gecikmeden bir tane edinildi :) Ben yazlıkta, plajda kullanırım diye böyle şeffaf bir model seçtim. Küçük ve şirin bir çanta :) Ancak Öykütoş göz koydu gibi geldi, elimden her an gidebilir :)




Böylelikle en sevdiğim ikili olan siyah beyazın yanına bir parça da sarı katarak günü renklendirmiş oldum. Bu şirin yaz kombinini sevdiyseniz detaylar için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. Sevgilerimle :)

Spor Ayakkabı:Rosegal
Ananas Çanta: Rosegal
Bluz:  SHEIN 



1 yorum:

  1. Bluz, çanta çook ciciymiş! Beyaz ayakkabı ise gerçekten aşırı kurtarıcı!!! Güle güle giy ve kullan hepsini, çok öperim!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.