Bayan Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

Bayanlar hediye konusunda fazla seçici olmasalar da özel günler de aldıkları hediyelerin özel ve anlamlı olmasını beklerler. Erkekleri hediye seçiminde zorlayan tek husus budur aslında. Bunun dışında sevgilinizin zevkini, tarzını ve özellikle sevdiği rengi bilmeniz kesinlikle gereklidir. Güzel, anlamlı ve özel bir hediye alsanız bile attığınız gol direkten dönebilir. Peki, bayan sevgiliye ne zaman ve nasıl bir hediye alınır? Bu soruların cevabını yazımızda bulacaksınız. 

Yıldönümü, doğum günü ve sevgililer günü yani en azından üç gün sevgililer için özel günlerdir. Bu günler de hem bayanların beklediği gibi hem de günün anlam ve önemine uygun bir hediye almak biraz uğraştırsa da sonucunu en iyi şekilde görebilirsiniz.  
Öncelikle yıldönümünüz beklentinin en yüksek olduğu özel gündür. Bunun sebebi o günü hayatımızın dönüm noktası olarak kabul ederiz. Çünkü hayatımızın kadınını / erkeğini bulduğumuz gündür. Bu günde daha ikinizi içeren hediyeler daha uygun olacaktır. Örneğin üzerinde sizin fotoğrafınızın basılı olduğu bir taş çerçeve olabilir. Ya da kapağı aşk temalı bir albümün içerisine fotoğraflarınızı koyup kenarlarına küçük romantik notlar ekleyebilirsiniz. Birlikte geçirdiğiniz ayların, yılların özetini bir albümde veya ay, yıl olarak birkaç albümde toplayabilirsiniz. 
Sevgililer günü, hediye alma ve hediye verme açısından hediye seçeneklerinin bollaştığı dönemdir. Yani hediye seçimlerinin en klasikleştiği ve alınan hediyenin çoğu kişi de olduğu zamanlardır. Bu bayanlar için hoş bir durum değildir. O yüzden klasik bir hediye alacaksanız bile illa ki özelleştirmeniz gerekir, başkasında olmaması gerekir. Bunu kişiye özel hediyeler ile sağlayabilirsiniz. Mesela ayıcık klasik bir hediyedir. Ama solmayan gülü tutan bir ayıcık bir de isme özel ise çok güzel bir hediye seçimi olacaktır. Sevgililer günü Şubat ayında yani kış aylarında olduğu için en çok hediye edilenlerden biri de sıradan kar küreleridir. Oysa ki kar küreleri hoş bir hediye seçeneğidir. Tabi alınan kar küresi ışıklı ve müzikli ise.  
Doğum gününde daha ona hitap eden takı, çanta, cüzdan gibi hediyeler daha uygun olacaktır. Cüzdan olarak kişiye özel cüzdan hoşuna gidebilir. 


Sevdiği figürlü kolye, küpe, bileklik setleri ona çok yakışacaktır. Örneğin bayanların zaafı olan bir çanta hediye edebilirsiniz. Hatta bu çanta el yapımı ve el boyaması ise özel bir hediye olacaktır. 
Bayan sevgiliye hediye seçeneklerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 


4 yorum:

  1. kişiye özel hediyeler şimdi çok revaçta :)!

    YanıtlaSil
  2. hediye rengiiiii saooool :)

    YanıtlaSil
  3. "Bayan" değil, "kadın" Ebru hanım, siz sonuçta çok takipçisi olan bir bloggersınız, bu tip şeylere dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum naçizane.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazı firma tarafından bu şekilde uygun görülmüştür, ben de aynı fikirdeyim ancak bu bir reklam yazısı ve firma öyle istemiş, sevgiler :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.