Gelsin Kışlıklarrrr :)

Yeni sezon çok renkli, çok desenli ve tam benlik şeyler var. Canlı renkler, ekoseler, leoparlar, kaz ayağı, danteller ve yılan derisi ne ararsanız var :) Şimdi size Fashionmia sitesinden seçtiğim ve çok ama çok beğendiğim bir kaç sezon parçasını tanıtayım. Biri belki benim olur :) Ben aradan sevdiklerimi sizinle paylaşayım gerisine bakmayı unutmayın. Tüm dış giyim ürünlerine women's coats linkinden ulaşabilirsiniz. Benim seçtiğim ürün linkleri ise resimlerin altında. İşte o güzellikler...

Haki yeşilini oldum olası çok severim. Nasıl da asil ve şık duruyor değil mi? Modeli de tam sevdiğim tarz. Ben bu paltoyu çok sevdim...

Haki palto: Burada 

Leopar ise eski aşklarımdan. Herkesin uzak durduğu on beş yirmi sene öncesinde bile sever ve kullanırdım. Hatta ilk salon mobilyam siyah beyaz leoparlıydı :) Giyimde tabi abartmamak ve dikkatli kombinler yapmak şart. Aksi halde istenmeyen bir basitlik oluşuyor ne yazık ki. Ben leoparda çok göz almayan daha soft desenleri tercih ediyorum. Aynen aşağıdaki gibi. Bunu giyerim işte :)

Leopar Ceket: Burada 

Ve ekose trendi atağa kalktı bu sezon. Çeşit çeşit renk renk ekoselerden hangisini seçsem bilemiyorum. Ama siyah beyaz ve kırmızıdan oluşan bu klasik üçlü gözüme çok hoş görünüyor ne dersiniz, giyilmez mi ya :)

Ekose elbise: Burada 

Yeni sezon trendlerine yer vereceğim yazılar devam edecek. Umarım seçimlerimi beğenmişsinizdir,  diğer sezon ürünlerine siteden bakmak için fashion clothing linkini kullanabilirsiniz, sevgilerimle :)



8 yorum:

  1. o leopar ceket harika bence benzeri bir şey bulursam alacağım bu kış..

    YanıtlaSil
  2. Leopar kaban ve ekose elbiseye bayıldım! Leopar severim ben de, ama illa ki spor parçalarla kombinlemek hoşuma gidiyor. Yoksa gözümde hep bir Serpil Çakmaklı stili canlanıyor :)))) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Bana kalsa hiç gelmesin derim. Hep yaz olsun, hep yazlıkları giyelim :)
    Elbise güzelmiş.

    YanıtlaSil
  4. ben de yeni yeni leopar sevenlerdenim.ama dediğin gibi soft desen olacak.

    YanıtlaSil
  5. Kıştan nefret ediyorum :( keşke gelmese. ekose elbiseye bakacağım. Çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  6. Yeşil palto rengi ile tam benlik ❤️

    YanıtlaSil
  7. Haki palto çok hoş zaten kış seven biriyim üşümeyi özledim.:)

    YanıtlaSil
  8. Malatya Haber; olarak başarılarınızı diliyorum. İyi Bloglamalar :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.