2018-2019 Bot Modellerinde Neler Var?

Giyim kuşam ve kişisel bakım alışverişi elbette sevdiğimiz konular. Ancak bugün hayatta en zevk aldığım şeylerden biri olan ayakkabılardan bahsedelim biraz ne dersiniz. Ayakkabı sevmeyen bir kadın var mıdır bilmiyorum, ben kendi adıma aylarca başka bir şey almayayım kabulüm ama ayakkabı almadan asla :) Bir kombinin baş elemanı, üstünüzdekilerin tamamlayıcısı şüphesiz ki kaliteli ve modaya uyan bir ayakkabıdır. Dost başa düşman ayağa derler ama ayakkabı özllikle biz kadınların ilk baktığı yer oluyor galiba hemcinslerimizde :) 
Bu arada alışverişlerimi genellikle internetaüzerinden yapmayı sevdiğim için sürekli yeni siteler, yeni markalar keşfetme halindeyim. Kış geldiği için de gözüm hep botlarda :) Hem elbiselerle, hem pantolonlarla rahat kombinlediğim için sanırım en çok bot giymeyi seviyorum kışın. O zaman hadi bakalım yeni keşiflerden biri olan Irmak Ayakkabı da bu sezon neler var neler yok...

Bu kış hayvan desenli modeller öylesine yükselişte ki en giymem diyenin bile ayağında göreceğiz bu kış bu desenleri. Daha önceden de kullanılan leoparın yanına bu yıl yılan derisi eklendi. Ben pek kullanmadığım yılan desenini bu yıl sevmeye başladım ve kendime bir tane beğendim bile. 

Rahatlıktan öden vermeyeyim ama şık ve trendy olsun derseniz bu sezon minik topuklar tam size göre. Kısa topuklu botlar sizi yormadan da şıklığınıza şıklık katacak emin olabilirsiniz. Benim seçimim bej renginde yana ne dersiniz her şeye uyan harika bir model değil mi?
Yılların eskimeyen, ancak ara ara çok daha moda olup yükselişe geçen deseni ise ekose! Ekoseyi, hele de siyah beyaz ekoseyi sanırım çoğumuz severek giyeriz. Kalın topuklu botlarda bu kış ekoseyi sakın unutmayın :)
Yok ben topuklu bot severim diyenlerdenseniz, incecik topukları seviyor ve giyebiliyorsanız işte bu da tam sizlik bir model. Kuşkusuz bu ince topuklu bot her kadını hoş ve alımlı gösterecek harika bir model. İnce topuklu botların artısı boyu uzatması, bacakları daha ince göstermesi. Şahsen ben uzun süre ayakta kalmayacaksam kesinlikle böyle bir medeli tercih ederim.
Yok ben uzun ve ince topukların insanı değilim diyenlere, günlük ve rahat bir model arayanlara özellikle son yıllarda çok tercih edilen gizli topuk botları tavsiye ederim. Dıştan baktığınızda düz bir bot modeli ancak içten gizlenmiş topuğu ile hem rahat hem de son derece trendy bir model!
Benim çok sevdiğim ve özellikle giymek için sonbaharın gelmesini iple çektiğim bir diğer şey ise yağmur botları! Bu botları hem elbiselerle hem taytlarla giymeyi çok seviyorum. Spor, şirin ve rahat kombinlerin vazgeçilmezi benim için. Yağmur botu deyince elbette ayağımızı sudan koruması ilk istenen şey. Ancak bu sezon bu botlara pullar, payetler, gümüş detaylar da eklendi ve her zevke uygun son derece şık yağmur botları piyasaya çıktı.
Evettttt işte benim beğendiğim bot modellerinden bazıları böyleee :) Ben gidip biraz ayakkabı dolabımı düzenleyeyim de yenilere yer açılsın. Sizler de beğenmişsinizdir umarım, favoriniz hangisi oldu merak ediyorum :) 









1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.