Metalik Etkisi

Son iki yıl içinde dolaplarımıza girmeye başlayan metalik kumaştan dikilmiş giysiler 2019 yılında da trend olmaya devam edecek, sevenlerine duyurulur :) Geçen yıl özellikle uzun plili eteklerde dore ve lame tonunu çok gördüğüm metalik kumaşlarda artık renk ve model alternatifi daha da artıyor. Montlarda, eşofmanlarda, ayakkabı ve çantalarda gözlerimiz metalik dokunuşlara çoktan alıştı bile. Önceleri daha bir "özel gün" "akşam kombini" olarak düşündüğümüz parlak kumaşları artık gündelik hayata kolaylıkla uyarlar olduk. Kendi adıma yine de ihtiyatlı yaklaştığım metalik kumaşları aşağıda görmüş olduğunuz mont ile daha bir sever oldum. 



Klasik gümüş ya da dore olanlardan farklı olarak somon rengi metalik kumaştan dikilmiş bu ince montun şeffaf kol detayları da beni cezbeden ikinci nokta oldu. Giysilerde şeffaf detaylar çanta ve ayakkabıdan sonra hoşuma gitmeye başlayan trendlerden.



Ne dersiniz siz de sevdiniz mi bu metalik kumaş modasını? Spor ve trend parçaları giymeyi seviyorsanız bence bu ürüne de mutlaka göz atmalısınız. Ürün linki aşağıda, sevgilerimle :)

Mont: SHEIN 



1 yorum:

  1. Blogunuzu zaman zaman ziyaret ediyorum. Çok güzel çalışmalarınız var. Başarılarınızın devamını dilerim. Benim de daha dört aylık bir blogum var, bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Benim blogumu da zaman zaman ziyaret etmek ve yorum yapmak suretiyle desteklemenizi bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.