Sheida Mascara

Epeydir beğenerek kullanacağım bir rimel arayışındayım. Son zamanlarda çok fazla marka denedim ve bazısı hacim vermedi, bazısı uzunluk vermedi, kimi dökülme yaptı, kimi de kirpiğimden temizlenmedi... Elimde denemek üzre bekleyen daha bir dolu ürün varken blogger arkadaşlarımın beğeni dolu yazıları üzerine Pino Kozmetik buluşmamızda hediye edilen Sheida Mascarayı denemeye karar verdim. Ve bu rimeli ilk denediğimde çok şaşırdım! Çok bildiğimiz markaların en yeni ürünlerini binbir hevesle deneyip bulamadığım performansı Sheida fazlasıyla verdi. 


Rimelin yapısı ne koyu ne sıvı. İlk açtığımda da kıvamı tam böyleydi. Tek kat sürdüğümde bile kirpiği hem kalınlaştırıyor hem de epey uzatıyor. Fırçası ince, kılları sert ve kısa. Sürerken kirpiği tarama işini çok iyi yapıyor. Tararken sürülen rimeli toplamıyor ya da topaklanmıyor. Bu rimelin bir başka dikkatimi çeken yanı da fırçayı sokup çıkardıkça kutunun ağzında rimel toplanmıyor. İlk günkü gibi tertemiz kalıyor. Bu beni diğer bazı rimellerde sinir eden bir durum olduğu için özellikle belirtmek istedim.

Ve uygulanmış haline gelecek olursak...En üstte benim olmayan kirpiklerim var :) Hem boydan hem enden fakir kirpiklerimin uçları da sarı olunca siz düşünün artık gerisini :) Kirpik maşasından sonra ilk katta diğer rimellerin iki üç katta verdiği volümü ve uzunluğu veriyor. İkinci katta ise gerçekten tam istediğim görüntüye ulaşıyorum.  Sürerken bir gözden diğerine geçince ilk sürdüğüm gözün kirpiklerinde kuruma vs olmuyor. Yani uygulaması da çok rahat. Son olarak rengi simsiyah. Fiyatı ise 19 tl. Gerçekten çok uygun.


Sonuç olarak ben son zamanların, belki son yılların en iyi rimelini buldum. Denediklerim arasında en memnun kaldığım Sheida Mascara oldu. Satın almak isterseniz burada bulabilirsiniz.
Siz bu rimeli denediniz mi, sevdiniz mi ya da duymuşmuydunuz çok merak ediyorum?

Son olarak bu güzel kandil günü dualarım bu ülkenin gözünün yaşının dinmesi için diyorum...ne olur artık güzel ve huzurlu günlere uyanalım.

Sevgilerimle...


9 yorum:

  1. Ay Ebru'cum sende de harika durmuş, resmen uzaya çıkmış kiprikler, bayıldııım!!!! Güle güle kullanalım, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten uzaya çıktı benimkiler böyleyse uzun kirpikli birinde düşünemiorummm :) bende öptümmm

      Sil
  2. baya güzel ve hacimli duruyor bulursam alırım bunu kesinlikle..

    YanıtlaSil
  3. Bu rimeli ne zamandır merak ediyorum ama bulup deneme fırsatım olmadı. Çok güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. Son etkisi cok güzelmis teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Bu markayı ilk defa duyuyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.