Harvey Nichol's Lounge' da Brunch

Ankara da oturanlar çok iyi bilir ki bizim gezecek gidecek yerimiz pek sınırlıdır. Haliyle kaliteli ve şık mekanları takip edip kaçırmamaya gayret ediyorum. Gittiğim yerlerin bir kısmını vakitsizlikten blogda paylaşamıyorum, bundan sonra bu konuda daha sıkı çalışacağım inşallah. Şimdi bol fotoğraflı ve de çok keyifli bir yazıya hazır mısınız? O zaman hadi başlayalım :) Hafta sonu sevgili Ayşegül ün (Ankara Etkinlik) davetiyle keman ve çello eşliğinde şık bir brunch ve sonrasında diyetisyen Ferin Batman'dan beslenme ve kilo kontrolü hakkında sohbet etmek üzere, yenilenen Harvey Nichols Lounge da bir araya geldik. Kahvaltı öncesi sevgili Betül' ü bulmuşken bu pozları vermeden, bir dolu fotoğraf çekilmeden bırakmak olur mu? Olmaz tabi :) Tanımayan varsa işte buradan profiline ulaşabilirsiniz. Yaptığı her çekim ayrı bir olay, her kar ayrı bir eser... Samimiyetle söylüyorum; hayranıyım :)  Doğum, yeni doğan, nişan, düğün ve tüm özel günlerinizde hiç düşünmeden çalışabileceğiniz harika bir fotoğrafçı, öpüyorum onu kocaman :) Fotoğrafları ayırmaya kıyamadığımdan tamamını ekledim. O yüzden bol fotoğraflı bir post oldu :) Haksız mıyım peki?



O gün giydiklerim ise; Tshirt: Yoshop yeni tanıştığım bu sitede dünya çapında ücretsiz kargo ile pek çok ürün alabilirsiniz. İncelemek isterseniz: YOSHOP  Etek: Zaful Bot: Shein



Kahvaltıda bizlere Juju Fresh'in sağlıklı kokteylleri eşlik etti. Benim denediğim ise ixir oldu. Bu arada aşağıdaki üç fotoğrafa açken bakmamanızı şiddetle tavsiye ederim :) Fotoğraflar öyle canlı öyle gerçek ki insan uzansa tabaktan yiyebileceğini sanıyor. Çünkü bu fotoğrafları sevgili Betül çekiyor!





Bizlere sıcak bir sohbet havasında beslenme ve kilo kontrolü ile ilgili harika bilgiler veren, yeni tanıştığım ancak ilk görüşte sevdiğim diyetisyen Ferin Batman ise tam mesleğine yakışır incecik fiziğiyle kilo verme konusunda bana anında ilham verdi diyebilirim :) Kendisine ilk sorduğum soru ise metabolizma hızlandırmak için ipuçları oldu. Onları da ayrı bir yazıda sizinle paylaşıcam inşallah.


Ve işte zevkle verdiğim pozlar canım Betül'ün gözünden, hepsini inanılmaz beğendim ve hepsini de paylaşmak istedim.





O günden toplu bir kare ile yazının sonuna gelelim.


Güzel brunch için Harvey Nichols Lounge'a, sevgili Ferin Batman'a, fotoğraflar için Betül Okandan' a ve bizleri bir araya getiren sevgili Ayşegül ' e çok çok teşekkür ederim, gerçekten çok keyifliydi :)

Sevgilerimle...






2 yorum:

  1. Kyifli bir gün olmuş cidden Ebru'cum, fotoğraflar da harika! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. Her bir kareye bayılarak baktım.Harika bir gün,nefis fotoğraflar olmuş ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.