Dalton Kozmetik: Yüksek Kaliteli Deniz Kozmetiği


6 Aralık' da Holiday Inn Hotel'de gerçekleştirdiğim Ebrushka Brunch blogger etkinliğimde sponsor firmalardan biri de Dalton Kozmetik oldu. Bende uygun vakit bulur bulmaz randevumu alıp Tunalı'daki ofise gittim. Firma yetkilisi sevgili İlknur hanım konuya son derece vakıf ve bilgili bir insan. Merak ettiklerimi detaylı anlattı ve hiç bilmediğim yeni şeyler öğrendim. Deniz kozmetiğinde 40 yıllık geçmişi olan ve sloganı "Cildiniz İçin Deniz" olan Dalton Kozmetik ürünleri Almanya da en modern endüstriyel üretim teknolojisiyle üretiliyormuş. Celumer deniz özü içeren ürünlerin cildimize anti aging etkisi yarattığı ve cildin ihtiyacı olan tüm maddelerin deniz suyunda var olduğunu da ilk defa duydum.  Celumer deniz özü cildin bakımı, korunması ve gençleşmesi için gerekli 6 maddeden oluşuyormuş ve kullanılmaya başladıktan 4 hafta sonrasında son derece hızlı ve etkili şekilde sonuç veriyormuş. 


Ayrıca var olan çoğu kozmetik ya da dermo kozmetik cilt bakım ürünün cildin alt katmanlarına nüfuz ederek içten yapılanmasını sağlamak yerine üst katmanlarda kaldığını anlattı İlknur hanım. Yani zararı olmuyor ancak hiç bir yararı da yok. Dolayısıyla işe yaramıyor. Dalton ürünleriyle yapılan bakım sonrası cildin canlı tabakasına ulaştığı için ilk seferde bile gözle görülür farklar olduğunu fotoğraflarla gösterdi. Özellikle ileri yaşlarda bayanlara yapılmış bakım sonrasında görülen farklar çok şaşırtıcı idi.


Bu arada cildim kontrol edildi. Ben cildimin hassas olduğunu biliyorum ancak durum sandığımdan biraz daha ciddiymiş sanırım. Yanaklarımdaki hafif kızarıklar kuperoz cilde sahip olabileceğimi işaret ediyormuş. Ayrıca cildim son derece ince ve nemsiz olduğundan dolayı erken yıpranma olasılığı yüksekmiş. Yani cildim için artık tedbir alma zamanı gelmiş. Ben zaten gelirken cilt bakımından azıcık korkuyordum bunları da duyunca iyice korktum, ya herhangi bir reaksiyon olursa diye...Ve bu şekilde başladık cilt bakımımıza. Önce cilt temizlendi, hafif bir buhar verildi. Benim cildime peeling kesinlikle yapılmaması gerekiyormuş. Buharı verirken bile dikkat etmek gerek dedi İlknur hanım. Ayrıca soğuktan ve sıcaktan çok dikkatlice korunmam gerekiyormuş. 
Buhar sonrası ciltte olan yağ gözenekleri temizlendi, zaten bende yok gibi bir şeydi. Ardından midye ve istiridye gibi deniz ürünlerinden oluşmuş maske cildime göz altları ve göz kapakları da dahil olmak üzere sürüldü. Yaklaşık yarım saat bekleme süresi sonucunda maske gerildi gerildi ve aynaya baktığımda resmen kendimden korktum :) 


Maskenin bekleme süresinden sonra temizlenmesi ve üzerine bakım kreminin sürülmesiyle işlem son buldu. Öncesi sonrası fotolarını çektik. Solda bakımdan öncesi göz kenarındaki hafif mimik çizgileri görünüyor sağda ise çok daha azalmış durumda.  Dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. Sonrasında ise cildimdeki parlaklık bir kaç saat daha kaldı. Ertesi gün çok daha taze canlı bir görünüme sahipti cildim. 


İşte Dalton Kozmetik'in "denizden gelen güzellik" için deniz özlü ürünler ile yaptığı profesyonel cilt bakımı tecrübem bu şekilde oldu. Başka yerlerden kıssak bile cildimize özel bir şeyler mutlaka yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü vaktinden önce kırışmış sarkmış bir ciltle ne makyaj güzel durur, ne giyim kuşam. O yüzden ben kendi adıma cilt bakımına, özellikle de bu kadar hassas cilde sahip olduğumu öğrendikten sonra çok daha dikkat edeceğim. Eğer siz de Dalton Kozmetik  ve deniz özlü ürünleri merak ediyorsanız:

Adres: Çelikler İş Merkezi 91/88 Tunalı
Tel: (312)380 98 87

Bu güzel bakım için Dalton Kozmetik ve İlknur Hanıma çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar gidip tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgi alacağım.



3 yorum:

  1. İnsanın cilt yapısını bilmesi kadar güzel bişey yok :)

    YanıtlaSil
  2. Hello I'am Chris !
    I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
    The "directory" is 30 million visits, 199 Country in the World! and more than 22,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    i followed your blog, please follow back
    Best Regards
    Chris
    ++++++++++++++

    Merhaba bi'şey Chris!
    Sana "dizini uluslararası blogspot" konulu kayıt blogunuza duyurun öneririz
    "Dizin" Dünyada 30 milyon ziyaret, 199 Ülke olduğunu! ve 22.000'i aşkın bloglar. Bize katılın, kayıt ücretsizdir, sadece sen bizim blogu takip That sormak
    Ben Uluslararası Sözlük Blog kayıtlı olması düşünün A Wonderful bloga sahip. Sizin ülkemizi temsil edecek
    Aşağıdaki bağlantıyı ziyaret Ve Nasıl blog Adı Lütfen
    Blog URL
    Sizin Ülke Listesine eklenecektir Your Country İşletim Nasıl Oturum In Of Yer
    Sağ tarafta, "yeşil liste", tüm ülkeleri bulacak ve onları tıklarsanız, bu Ülke bloglar isimlerini bulacaksınız.
    Anlayışınız için registration.Thank sizi doğrulamak için bizim blog takip Emir
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    mutlu Bloglama
    Ben blogunuzu takip geri takip edin
    Saygılarımızla
    Chris
    ++++++++++++++

    YanıtlaSil
  3. Cilt bakımınıza özen göstermeniz çok güzel :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.