Pino Kozmetik Blogger Etkinliği


Geçtiğimiz cumartesi günü sevgili Nilgün ün davetiyle Bahçelievler Pino Kozmetik' de çok keyifli bir etkinlikte buluştuk. Ankara da  16 mağazası bulunan Pino Kozmetik 25 yıldır  kozmetik sektöründe hizmet veriyormuş, ben on onbeş senedir biliyorum ve alışveriş yapıyorum ancak öncesi de varmış, dile kolay çeyrek asır! Bu istikrarın devamını diliyorum...

Makyaj bloglarının ağırlıklı katıldığı etkinlikte Pino'nun dergi kapağı şeklinde tasarlanmış fotoğraf fonuna bayıldık. Epey kalabalık bir blogger grubu ile beraber Pino 'yu gezip, ürünleri inceleyip sonrasında çay kahve içip sohbet ettik. Tanımadığım yeni blogger arkadaşlarla tanışmak, sadece instagram ya da blogdan takipleştiklerimle yüz yüze görüşme fırsatı bulmak çok güzel oldu.


Uzun yıllardır sadık müşterisi olduğum ve en az ayda bir alışveriş için ziyaret ettiğim Pino'da sadece bu mağazada satılan Beyu, Sheida ve Makeup Factory markaları ile ilgili bilgi aldık. Yine Pino dan aldığım ve memnun kalarak üst üste iki yıl kullandığım Monteil markasının toniğini kuru ve hassas cildi olanlara şiddetle öneririm. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği, hassas ciltleri rahatlatıp temizleyen ve hiçbir şekilde yanma yapmayan alkolsüz, hipoalerjenik bir tonik. Monteil markasının diğer ürünleri için de hep olumlu yorumlar duyuyorum. Ayrıca Cecile markası da hem ürünleri hem de bölge müdürü sevgili Fatma Hanımın katılımıyla bizlerin yanında oldu. Cecile çok sevdiğim ve pek çok ürününü kullandığım bir marka. Bu yazımda Cecile Long Kisses mat likit rujları ile ilgili deneyimimi paylaşmıştım.






Bizler mağaza ziyareti, fotoğraf çekimi, ürün tanıtımları sonrası yine Pino Kozmetik'in davetlisi olarak Havelka'da kahve ve tatlı keyfi yaptık. Sohbet güzeldi, o yüzden ayrılmak da uzun sürdü :) . Aşağıda ise katılımcı bloggerlar için Pino'nun hazırladığı hediyeler var. Tek tek ürünleri ve açıklamalarını ayrı bir yazıda detaylıca paylaşacağım. Cecile in bal aromalı rimelini ve Jeju powder pudrası da merak ettiklerimin başında geliyor.


Bu keyifli günü planlayan sevgili Nilgün'e ve ev sahibi Pino Kozmetik'e tekrar teşekkür ederim...
Sevgilerimle...


7 yorum:

  1. Ne güzel olmuş ayrıca hepiniz çok güzelsiniz maşallah canim :)

    YanıtlaSil
  2. ay ilk görünce ya derginin kapağında çıkmış yada kendisi dergi çıkartmış dedim.Fena fikir de değil bence e dergi çıkarmak.

    YanıtlaSil
  3. Çok kalabalıktan fazla sophbet edemesek de bir arada olmak çok güzeldi! O dergi kapağı da harika tasarlanmıştı, gerçekten kapaktaymışız gibi :) Yeniden görüşmek dileğiyle, kocaman sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Ay bu arada, Monteil tonik kullandığını bilmiyordum; benim de aklımda olsun!

    YanıtlaSil
  5. harika bir etkinlikti, sizleri tanıdığıma çok sevindim =) pino benim de uzun yıllardır en çok alışveriş yaptığım kozmetik mağazası =)

    YanıtlaSil
  6. Uzun sohbet edemesek de bir araya gelmek harikaydı ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir etkinlikti. Daha niceleri olsun böyle neşeli inşallah.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.