Kürklü Ceket & Şeffaf Topuklu Bot

Son yıllarda renklerle aram düzelmeye başladı diye daha öncede yazmıştım. Eskiden tüm dolabı siyahlara grilere boyarken artık renkleri daha sık kullanır oldum. Ancak yine de siyahın yeri çok ayrı. Siyah bana göre asalet ve şıklık demek. İçinde kendimi en rahat hissettiğim kombinler baştan aşağı siyah olanlar. Eski yazılarımda bundan sıkça bahsetmiştim.  Bu ceketi görünce kol ve eteklerdeki kürk detayları çok hoşuma gitti. Dantel kollar ise cekete zerafet katmış diye düşündüm. Altına siyah etek ve siyah botlarla kullanmayı tercih ettim. 


Botlar ise şeffaf topukları ile ilk görüşte aşık olduğum bir model. Bu sene değişik topuklar arasında en revaçta olan bu şeffaf pleksi topuklar. Bende bu modayı hemen benimsedim ve bu modern Sindrella botlarından bir tane edindim. Dümdüz süet bir botun bu şeffaf topuklarla ne şahane bir bota dönüştüğü ortada. 







Ben bu ceketi de botları da çok severek giydim. Her ikisi de rahatlıkla kombinleyeceğiniz joker parçalar. Botun rahatlığını özellikle belirteyim. Topukları uzun olmasına rağmen gayet dengeli ve rahat. Kombini beğendiyseniz linklere göz atmayı unutmayın. 

Ceket: SHEIN 
Bot: PINKBASIS

Sevgilerimle...



5 yorum:

  1. Bayılıyorum bu şeffaf topuklara, bana Sindrella'yı hatırlatıyo <3

    YanıtlaSil
  2. Valla vuhuu diyorum kombin harika ceketi Nilgünde de gördüm bayilmistim sana da çok yakışmış botlar ise müthiş canım güle güle kullan :)!!

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ben cekete bayıldım Ebrucum. Hala şeffaf topuklu botlarımı ben yayınlayamadım, sıra gelmedi bir türlü. Güle güle giy çok yakışmış.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.