Adana Yükselhan Otel

Portakal çiçeği festivali için Nisan ayında gittiğimiz Adana' da konaklamamızı Yükselhan Otel' de yaptık. Adnana'da portakal çiçeği festivali yazıma buradan Booking.com faaliyetine son vermeden hemen önce eşimin yaptığı araştırmadan sonra seçtiğimiz Yükselhan Otel üç yıldızlı ancak yıldızından daha fazlasını veren bir otel oldu bizim için. En önemli yanı merkezi konumu, festival alanına 10 dakikadan daha kısa bir yürüme mesafesinde olması ve uygun fiyatıydı bizim için. Booking deki olumlu yorumlarda elbette kararımızı etkiledi. 


Yenilenmiş otelin odaları gayet hoş döşenmişti. Bebek yatağı otelde yoktu, o yüzden üçümüz aynı yatakta uyuduk. Ancak tabii ki bebek yatağı olsa çok daha iyi olurdu. 


Odalarla ilgili tek eleştirim sigara içilmeyen kattaki oda da bile sigara içilmiş olması ki bu da otelin suçu değil sanırım. 


Kahvaltı salonu aşağıda gördüğünüz gibi. Kahvaltı çeşidi gayet yeterli ve lezzetli. Burada sabahları çıkan mercimek çorbasına bayıldık. Öyle lezzetli bir çorba ki hiç adetim değildir sabahları çorba, ama burada içtim, hem de acı acı :) 



Otelin temizliği, odaların rahatlığı, havalandırma, kahvaltı ve konum hepsinden memnun kaldık. Fiyat/performans karşılaştırması yapıldığında bekleneni veren bir otel. Personel ilgili ve güleryüzlü idi. İlk yerleştiğimiz odanın sigara koktuğunu ilettiğimiz an hemen odamızı değiştirdiler. Adana' da konaklamanız gerekir de merkezi ve ekonomik bir otel ararsanız Yükselhan Otel aklınızda bulunsun.

Sevgilerimle...






3 yorum:

  1. Adana'ya bir kere gitmişligim var öğrenciyken. Çok sıcak ve nemliydi. Güzel bir otelmis, ayrıca temiz olması çok önemli dediğin gibi. Aklımızda bulunsun Adana'ya gidersek konaklayabiliriz.

    YanıtlaSil
  2. Oteli not ettim o zaman; aklımızda olsun ^_^ Öperim!

    YanıtlaSil
  3. great post,
    have a nice day :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.