Yeni Bir Keşif: Accort Markası

Accort markası 2000 yılından beri var olan, Türkiye genelinde 25 mağazaya sahip ve aynı zamanda internet üzerinden de satış yapan pek çok kişinin bildiği ve sevdiği bir marka. Ancak benim yolum yeni kesişti diyebiliriz. Accort mağazasının Antares AVM de bulunan şubesinden yaptığım alışveriş tecrübemi ve bu markanın ürünlerinden kendi yaptığım kombinleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Giyim alışverişimi ağırlıklı olarak internet üzerinden yurtdışı satış sitelerinden yaptığımı biliyorsunuz. Bu yüzden epeydir Türk markalarından epeyce uzaklaşmışım ve mağazadan birebir deneyerek alışveriş yapma zevkini unutuyormuşum nerdeyse :)

Accort mağazasına ilk defa gittiğim için önce ürünlere göz attım. Burası çalışan, ev hanımı, spor giyim seven ya da klasik tarzı olan her kadına hitap edebilecek pek çok ürüne sahip. Mağaza içinde bölümler var ve aynı çizgideki ürünleri bu bölümlerde birleştirerek alışverişi ve kombin yapmayı daha kolay hale getirmişler. Sezonun modası yapay kürklerden, ponponlu kazaklara, dantel elbiselerden şık maksilere, trençkotlardan incili taşlı jeanlere kadar geniş bir yelpaze vardı. Kombinleri oluştururken seçim yapmak hiç kolay olmadı. Kendime uygun birkaç kombin yaptım umarım siz de benim gibi beğenirsiniz.

Accort markasının kendi üretimi olan bu kıyafetlerin kumaşlarının kalitesi ilk dikkatimi çeken şey oldu. Son yıllarda artan "ucuz ama kalitesiz" giysi durumu kesinlikle yoktu. Modeller çeşitli, kalıplar çok güzeldi. Bende blogumda sizlerle paylaşmak için kombinler yaptım. Bu senenin modası yapay kürkler, bordolar mürdümler, dantel parçalar, pileli ve volanlı elbiseler kombinlerimi oluşturan parçalar oldu. Şimdi bol bol fotoğrafla sizi baş başa bırakıyorum.





















 

Ben giydiğim tüm parçaları çok beğendim açıkçası. Umarım sizin de hoşunuza gitmiştir. Tanımayanlar Accort markasından haberdar olmuş, tanıyanlar ise yeni sezonda ne var ne yok görmüş oldular :) Tabi bunlar yalnızca küçük bir kısmı, koleksiyonun tamamı için Accort mağazalarını mutlaka ziyaret edin. Ayrıca internet üzerinden de satış yapılıyor web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.


Sevgilerimle...





1 yorum:

  1. İlk kombinin tamamı çok hoşuma gitti! Accort hep gördüğüm bir mağaza ama nedense hiç incelememişim, aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.