Zafoni Alışverişim

Kış için dolabımdaki eksikleri tamamlarken aslında en çok ihtiyacım olan gündelik parçalardan pek almadığımı fark ettim. Bunun üzerine yeni keşfettiğim Zafoni.com dan rahat günlük bir kaç parça seçtim. Online alışveriş siteleri günbegün artrken hangisinin kalitesi iyi denemeden bilemiyoruz. Zafoni markasından ilk alışverişim olduğu için seçerken çok beklenti içine girmedim. Kargo son derece hızlı şekilde iki gün içinde elime ulaştı. Paketi açınca ürünlerin kalitesi beni şaşırttı diyebilirim. İlk seçimim hardal rengi uzun triko oldu. İnce ama tok bir yapısı var, ben elbise olarak kalın opak çoraplarla beraber kullanacağım.



İkinci seçimim leopar desenli sweat oldu. Gayet kaliteli bir penyesi var, duruşuna bayıldım. Yakında üstümde kombinlenmiş hallerini de ekleyeceğim. 



Kış için kalın kazak olarak da bu kalın çizgili kazağı seçtim. Soğuk ve karlı günler için sıcacık tutacağı kesin. Hem kalın hem de yumuşacık bu kazağın renk tonları tam benlik.



Bir de penye istedim, o da gömleklerin ya da hırkaların içine giymek için. O da gayet güzel, içi göstermeyen, uzunluğu ideal bir penye. 


Zafoni' den gelen bu ürünlerin kalitesine neden şaşırdım peki? Çünkü sitede fiyatlar çok uygun. Trikolar şu an mağazalarda satılan ürünlerin nerdeyse yarı fiyatından daha ucuz. Sweatshirt ise epeydir aradığım kalitede penyeden ve üstte duruşu çok güzel. O yüzden paketi aldığımda beklentimin üstünde buldum ürünleri. Online alışveriş siteleri içinde güzel bir alternatif olarak benim listeme giren ZAFONİ sizin de aklınızda bulunsun. Kombinleri de kullandıkça ekleyeceğim, sevgilerimle :)



4 yorum:

  1. güle güle kullan canım ürünlerini çok zevklisin :)

    YanıtlaSil
  2. Şu hardal triko için hemen açtım siteyi! Güle güle giy Ebru'cum, yine çook zevkli seçimler olmuş!

    YanıtlaSil
  3. İlk kez duyduğum bir site. Mutlulukla kullan canım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.