Holika Holika Blogger Etkinliği

Geçtiğimiz günlerde Holika Holika'nın ig sayfasından bloggerları davet eden çağrısı üzerine   Elcinify ve Öykütoşla beraber Armada'nın yolunu tuttum. Kısa bir süre önce ülkemize gelen markanın ilginç ambalaj tasarımları var. Ürünleri hakkında en ufak bir fikrim yoktu ve merak ediyordum. Armada mağazasına gittiğimizde henüz çok kişi yoktu. Bizi karşılayıp hoşgeldiniz, bugün şöyle bir etkinlik var, şunlar şunlar yapılacak diyen de olmadı. Biz de kendi kendimize oyalandık, ürünleri kurcaladık. Kapıdan giren herkese uygulanan %30 indirimden faydalanarak iki ürün aldım. Birkaç tane bloggerla tanıştım. Fazla kalmadan ayrıldık. umarım daha sonraki blogger etkinliklerinde insanların oraya gittiğine değecek bir etkinlik yapar Holika Holika. Gelelim ürünlere ve mağazaya...


Cupcake şeklinde tasarlanmış lip balmlar ilk gözümüze çarpan ürün oldu. 



Yumurta şeklindeki sabunları daha önceden duymuştum kullananlar memnun.

Ben ise ojeleri kurcalarken bu harika simli cilayı buldum. Sürünce muhteşem duruyor. Fiyatı 15 tl civarı.


Bir de kahve göz kalemi ihtiyacım vardı sırf denemek için alayım dedim. Oje neyse de bu kalemi gerçekten tavsiye ederim. Waterproof eyeliner yazıyor üstünde, yumuşacık bir kalem kolayca sürülüyor, kurur kurumaz sabitleniyor gün boyu akma dağılma yok. Rengi de koyu kahve içinde hafif simler var. Ben bayıldım, her gün kullanıyorum. Bunun fiyatıda 22 tl olması lazım. 


İndirim sonrası fiyatları yazıyorum, tam da hatırlayamadım aşağı yukarı bu fiyat olması lazım. Haa bu bloggerları ne diye davet etmişler derseniz haklarını yemeyelim taze ve lezzetli kanepeler vardı bizler için özel :)))


Biz de Öykütoşla son bi poz verdik ve Holika Holika ile vedalaştık...







20 yorum:

  1. kalemi merak ettim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Holika holika nin ürün tasarımları çok güzel görünüyor :) fakat blogger etkinliği diye ig de yayın yaptılar bu şekilde mi etkinlik düzenlemiştir :/ Üzücü olmuş biraz.Reklam çalışması böyle mi yapılır demeden geçemedim :) neyse sağlık olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen anlattığım gibi oldu. Hatta dursak mı gitsek mi ikilemde kaldık, anlamsız oldu :) Ama güzel bir göz kalemi buldum, kısa günün karı diyelim.

      Sil
  3. kore markalarının İstanbulda da olmalarını isterdim yani :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa İstanbuldan önce Ankaraya mı gelmiş? şaşırdımmm

      Sil
  4. Hayal kırıklığı olmuş sizin için bu da bir deneyim işte. Kanepeler fena görünmüyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hayal kırıklığı demeyelim beklentiyle gitmedik aslında :) Ama en azından normal müşteriye göre bir farklılık olmalıydı diye düşündüm.

      Sil
  5. O zaman ben agzimi hic açmayayım, Denizli ye gelmesi hayal gibi bişey oldu, yazdıklarınızı okuyunca:)
    Güle güle kullan cnm...

    YanıtlaSil
  6. Ebru'cum, ilk açılışta yaptıkları etkinlik çok güzeldi; ama, yılbaşında da aynı şekilde davet ettiler ve ben de gittiğimde mağazada pek ilgilenen olmadı. Sonra fark ettiklerinde sohbet ettik biraz. Blogger etkinliği denildiğine bakma, IG'den duyurduklarına göre tüm müşterilerine açık bir davet oluyor genelde Holika'nın bu tür çağrıları. Ürünleri indirimli almak iyi oluyor yalnızca :) Benim blogda da bazı ürünlerinin yazısı mevcut. Göz kalemi aklımda olsun. Öperim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama o zaman adına blogger etkinliği dememek lazım diye düşünüyorum. İndirim zaten herkese geçerli. Ama olsun waterproof kalem harika, onu keşfetmiş olduk :)

      Sil
  7. simli ojelere ısınamadım bir türlü ama waterproof eyeliner dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hiç sevmem ama bu öyle hoş duruyor ki, hele de siyahın üstüne...

      Sil
  8. Bizde Deneyimli Anne ile oradaydık ve dediğiniz gibi hayalkırıklığına uğradık.Makyör gelecek dendi ama gelen giden olmadı.Size katılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu da dudum, soranlar oldu ve gelecek dediler, yani aksaklıklar oldu haklısın...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.