Metropolitan Hotel'de Kadınlar Günü

Kadınlar günü nedeniyle blog alemi hareketli günler yaşadı. Sevgili Elif de bizleri bu özel günde çok özel bir etkinlikte bir araya getirdi. Bu sayede çok güzel bir gün geçirdim Elif'e çok teşekkür ederim. 
Mekanımız Metropolitan Hotel'in teras katı oldu. Ankara manzarası, lezzetli bir yemek ve profesyonel bir ekip eşliğinde gerçekten çok hoş bir gün geçirdik. Hem sohbet ettik, hem yemek yedik hem de etkinliklerin olmazsa olmazı hediyelerle ayrıldık. Metropolitan Hotel merkezi konumu, şık iç ve dış dizaynı, deneyimli personeli ve kaliteli hizmeti ile bizlerden tam not aldı. Teras katındaki bu salonu ise toplantı, baby shower, kına gecesi, doğum günü gibi özel günleriniz için kullanabilirsiniz.


Yemeğe başlamadan hemen önce otelin Şef Aşçısı Serkan Dursun kendini tanıtarak bizlere özel hazırlanmış bu menü hakkında bilgi verdi. Kendisi çok genç çok sempatik ancak bir o kadar da yetenekli bir aşçı. Hem Serkan Beye hem de tüm otel personeline gönülden teşekkür ediyorum. Çok ilgili, nazik ve güleryüzle ağırladılar bizi.


Ben de ilk defa bir organizasyonda tüm yemekleri bitirmek suretiyle yemek olayının hakkını verdim :) Gerçekten tam damak zevkime uyan bir menüydü. Başlangıç olarak Somon avokado tartarlı mozarella kulesi geldi. Sunumu kadar lezzeti de nefisti.


Daha sonra pesto soslu pastırma carpaccio geldi, o da çok lezzetliydi. 


Arada gelen sorbe hem serinletti hem bizi ana yemeğe hazırladı.


Ana yemek ise dana madalyon. Yumuşacık suyunu içinde saklayan bir et ve yanında sebzelerle servis edildi.


Sona gelirken tatlımız leblebi tozuyla kaplı kenevir tatlısı oldu. Osmanlı mutfağından bu özel tatlıyı çok sevdim. Ki bu da daha önce hiç tatmadığım bir lezzetti. Tatlıyla aram olmamasına rağmen hoşuma gitti.


Blogger dostlarımla çok güzel vakit geçirdim, hem Metropolitan Hotel Ankara'ya ev sahipliği için, hem de arkadaşım Elif'e bu özel davet için çok teşekkür ederim. Sponsor firmalara bir sonraki yazımda yer vereceğim. 


Etkinlik için seçtiğim siyah dantel detaylı elbisem: Shein 




3 yorum:

  1. Ay yemekler ve sunumları beni benden aldı!!! Afiyet olmuş olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir buluşmaydı..
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://www.ankaraetkinlik.com/elifle-kadinlar-gunu-bulusmasi/
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.