Catherine Arley Pudra,Mascara ve Far Paleti

Catherine Arley markasını uzun süredir kullanmıyordum, eski yıllarda kullanmıştım ancak sonra irtibatımız kesildi bu marka ile :) Bordo rujunu denemiş ve memnun kaldığımı yazmıştım. Diğer ürünler ise denenmeyi bekliyordu. Sıra onlara da geldi. İlk olarak Catherine Arley Silky Touch 5 li far paletiyle başlayalım. Far zevkim genelde nude ve açık kahve tonlarına yatkın olsa da farklı tonları da denemek lazım diye düşünüyorum. Eskiden griyi çok kullanırdım mesela. Bu paletle beraber griler yeniden karşıma çıkmış oldu. 


Tümü de bana uygun ve kullanışı renk tonları. Ancak ben aradan bir tanesini çok sevdim o da ortadaki küf yeşili. Gözlerim ela yeşil tonlarında ve ben yakın tonlardaki farları kendimde daha çok beğeniyorum. Bu küf yeşilini ise paleti görür görmez çok beğenmiştim.


Diğer tonların ilki sedefli beyaz. Öyle kırık beyaz yada bej değil bildiğiniz beyaz, ancak sedefli. Yanında koyu füme var, gölgelendirme için kullanılabilir. Ortada favorim olan ve sürümü en yumuşak olan küf yeşili. Onun yanında da grinin iki tonu var. Kolay sürülüyor sadece sürerken biraz döküntüler oluyor. Aslında kremsi bir yapısı var, tozutma olmuyor. Kalıcılık konusunu ise değerlendiremedim zira sürdüğüm makyajı bir kaç saat ancak kullanıyorum. Ancak kalıcılığının kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu far paleti 22 TL ve fiyatına göre kalitesinin iyi olduğunu söyleyebilirim.


Gelelim Catherine Arley Significant maskaraya.. Bu maskaranın fırçası tombul olanlardan ve ben genelde ince fırçaları daha çok severim. Ancak sürerken bu bana zorluk yaratmadı. Kesinlikle topaklanma olmadı. Yapış yapış olmadı. Ancak belli bir hacim ve uzunluk için üç kat uygulamam gerekti. Uygularken de kurumasını bekledim. Kirpiklerimin kısa ve ince olması nedeniyle maskara konusunda zaten pek bir memnuniyetsizimdir. Denemelerim hiç bitmez. Ancak bu ürün için fiyatına oranla ortanın üstünde performans sağladı demek hiç de yanlış olmaz. Fiyatı 18 TL


Son kalem ise Silky Touch compact pudra. Pudrayı zadece yazın nemli ve sıcak havalarda kullanıyorum. Normalde zaten kuru bir cildim olduğu için pudradan ziyade bb krem ya da fondöten kullanıyorum. Ancak yazın pudra şart oluyor. 


Şu anda cildim hafif bronz olduğu için bu numara bende azıcık açık kaldı. Ama sürerken gayet güzel sürüldü ve sonrasında da kuru ve pullu bir görüntü yaratmadı. Fyatı 15 TL


Pudrayı daha açık tenli olan kardeşime verip diğerlerini kullanmaya devam edeceğim. Uygun fiyatlı, ortanın üstünde performanslı ürünler içinde Catherine Arley markasını da unutmayın derim.
Sevgilerimle...




7 yorum:

  1. Küflü yeşil hakikaten de sana çok yakışır diye düşündüm bende güle güle kullan canım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. maskara fena değil bence pudrasını ise severek kullanıyorum zaten .-))

    YanıtlaSil
  3. Pudra benim de favorim, bir de far paletinin renkleri çok hoşmuş, güle güle kullan Ebrucum :)

    YanıtlaSil
  4. Paletteki limon küfü renk ve griler çok uyumlu olmuş, çok sevdim! Rimeli ben de kullanıyorum bir süredir ve gayet beğendim. Yalnızca sürerken her yere bulaşmasından hoşlanmadım o kadar... Güle güle kullan Ebru'cum!

    YanıtlaSil
  5. Senin far paletinin rengi de çok güzelmiş canım. Bende de kahve tonları var. Güle güle kullan canım. Pudra sana da güzel giderdi aslında. Fiyatları çok uygun

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.