İncili Rugan Ayakkabı

Bu ara değişik ayakkabılar ve çantaları keşfetmekle meşgulüm. Zaful da da değişik modellere sık rastlıyorum. Mesela bu postun konusu lacivert rugan ayakkabı benim için oldukça ilginç bir model. Bu ayakkabının bilekten bağlanacak kısmı kalın zincirden yapılmış. Bu spor detayın uçlarına da iri birer inci konmuş. Topuklar ise parlak minik pullarla kaplanmış. Bir tarafta sade rahat bir model iken diğer tarafta şık hatta abiye detayları olan bu lacivert ayakkabıyı çok sevdim. Bir diğer özelliği de çok rahat olması. Topuk zaten çok minik bir de kalın olunca ona topuklu demek bile gereksiz. Sanki babet giyiyormuşum gibi rahat. 





Aslında çok inci hastası değilim hatta hiç takmam. Ancak bu ayakkabının zincirinin ucundaki inciler belki en sevdiğim detaylardan biri oldu. Jean pantolonla da çok şık duruyor.



Böyle değişik modelleri siz de sever misiniz? Benim gibi siz de beğendiyseniz hemen aşağıdaki linke tıklayarak fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz. Sevgilerimle...

Ayakkabı: ZAFUL 



6 yorum:

  1. böyle farklı modelleri nasıl buluyorsun ayroca çok beğendim inci detayını :)

    YanıtlaSil
  2. İncili bağcık detayına bayıldım!!!! Topukları da çok hoş. Güle güle giy Ebru'cum!

    YanıtlaSil
  3. Bazı ayakkabı modelleri, kendini ayakta belli ediyor. Bu da bence öyle modellerden, çok hoşmuş. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. ay çok tatlı topuk detayına da bayıldım güle güle giy..

    YanıtlaSil
  5. Çok rahat olduğu belli. Ve çok yakışmış.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.