♥22-06-2012♥ Düğün Günümüz Biz Evlendiiiiikkkkkkk ☺


Eveeett öyle mi böyle mi, onu da halledelim bunu da yapalım, kim gelecek kim gelmeyecek derken düğünümüz geldi geçti. Masal gibi bir gündü bana göre :) Gelinliğim, saçım, düğün mekanı, albüm çekimi, düğün arabası herşey mükemmeldi. Gelen arkadaşlarım da, ben de, eşim de çok çok eğlendik. Bütün o bekleyiş, koşturma, stres geçti gitti. Şimdi balayı telaşı başladı ama bu cidden tatlı telaş, bi bavul hazırlanacak o kadar. Ondan sonra doğru Phuket, Tayland. 9 gün gezip tadını çıkarmak kimseyi de düşünmemek, işi gücü unutmak istiyorummm... Eski sevgilim şimdi kocam oldu, Serhancığıma çok teşekkür ederim herşeyi elinden gelen en iyi şekilde ben nasıl istiyorsam yapmak için uğraştı onu ÇOOOOKKKKKKKKK seviyorum :) Dönüşte Phuket fotoları olacak elbette şimdi bir iki tane düğün hatırası ekleyelim unutmadan buyrun bakalım:)

Gelinliğim Aysira Gelinlik den alındı. Bir sürü model vardı. Serhancığım bu kabarık prenses modelini beğendi, ben de tabi. Hazır aldım diktirmekle uğraşmak habire provalara taşınmak istemedim. Ki böyle bile 2 defa tadilat prova vs yapıldı.

Ayakkabılarımı Karum da bir çantacıdan aldım :) Evet çantacıdan ayakkabı aldım. Çünkü tesadüfen gördüm ve çok beğenince aldım.
Saçım yapılırken: 
Kuaförden çıkarken:
Dış mekan çekimlerini Vilayetler Evi nin bahçesinde yaptık. Düğünü farklı bir yerde yaptığımız için foto çekimi için özel izin almamız gerekti. Serhnacım halletti ve göl manzaralı yemyeşil bahçede fotoğraflarımız oldu :)


Damadı ellerimle hazırlıyorum :))


Ve düğünümüz Spica da oldu. Oteller, restoranlar falan filan epey yer gezdik. Zaten çok fazla vaktimiz de yoktu, bu işleri   ay önceden halletmek gerekiyor bizimse çok daha kısa bir zamanımız vardı. Ama ilk konuştuğumuz andan itibaren sahibi Mehmet Beyin verdiği güven sayesinde burayı seçtik. İyi ki seçmişiz. İşi biliyorlar ve biz çok memnun kaldık. Hiçbir detayı atlamamışlardı, bizi hiç yormadılar, buradan tekrar teşekkür ediyoruz :)


9 yorum:

  1. çok gsel olmuşun tatlımm çokkk

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim pembe mor alg :)) sen de öyle maşallah diyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim pembe esinti :) Sağol...

      Sil
  4. çok güzel gelin olmuşsun canım...
    çok yakışmışsınız...
    hayırlı uğurlu olsun...
    mutluluklar...

    pabuçlar süper...

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşsunuz ebru hanım; 41 kere maşallah diyelim.. (bu arada hangi yazım bilmiyorum ama geçen ki yorumunuzu silmişim yanlışlıkla cevap veremedim.şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar ben de teşekkür ederim beğenmenize sevindim, selamlar :)

      Sil
  6. maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun çok yakışmışsınız

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.