Bekarlığa Veda Partisi

Cumartesi akşamı Elçin in üniversiteden arkadaşı, Feray ın bekarlığa veda partisi vardı. Ümitköy de Meşk i Teras da yer ayarlamışlar. Bünye ne zamandır bir terapi istiyordu, ama fırsat olmuyordu, e güzel de bir sebep bulunca hazırlandık attık kendimizi Eskişehir yoluna. Spor olsun rahat olsun diye üstüme Koton dan aldığım siyah şort  tulumumu giydim, elimde rugan kutu çantam, Elçin de yine şort tulum ve benim çantanın pudra rengiyle gelince ucundan pişti olduk. Olsun kardeş dediğin kardeşine benzemeli zaten.
Gelin kızımız hepimize mor tüllü minik şapka almış, hemen jet hızıyla kafamıza yerleştirdik. Belimize de folklorik kuşaklar :) Kültür mozaiği diyelim.
Bize eğlence lazım, daha başka bişeyler olsa onları da takar takıştırırdık allahtan sadece bunlar vardı.


Kına hatırası minik aynalarımız ve yanında da ilerleyen saatlerde parmaklarımızı kangren edecek ziller :



Gelin kızımızda kırmızı şapka var, çünkü gecenin sahibi o, ayrıcalıklı yani, bi nevi seçilmiş insan choosen one, herkes gibi olacak değildi ya:



...amma velakin haftaya düğünü olan gelinimizin istek şarkısı bu mu olmalıydı ey dostlar ☺



Pastanın üstüne "Bekarlığa veda ettiğine pişman olma" yazdırmışlar. Yeni nesilin evliliğe realist yaklaşımı diyebiliriz ☺



En iyisi kes sen bu mesaj kaygılı pastayı Feray, yalnız bıçak değil kılıç getirdiler resmen, olsun o da olur:



Pasta da kesildi e hadi o zaman devam edelim, Elçin e bak hemen fırlamış bile:



Morarmış parmaklarda ziller, kafalarda mor tüller :



Nikahta keramet vardır derler, doğruymuş daha nikah olmadan bakınız ışık huzmesi altında kalmışız, grupça nur yağmış üzerimize :



 Şimdiden Feraycığıma mutluluklar diliyorum, o gece diledim zaten bir de burdan yazıyorum. İnanıyorum ki çok mutlu olacak...
P.S: Meşk i Teras kaliteli, ferah bir mekan, müzik güzel hem de garsonlar nazik. Rahat rahat eğlendik. Yemekler orta karar. Ben sevdim, tavsiye ederim soranlara.
P.S2: Kına için incik boncuklar burdan alınmış:

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.