Yeni Yılınız Kutlu Olsun ☺


Yılın son haftasonu, son cumartesi günü ve çok klasik olacak ama ben hiçbir şey anlamadım bu yıl nasıl geçti. Allaha şükürler olsun herşey için, güzel günler yaşadık. 2012 Mart ayında isteme, söz, sonra düğün hazırlığı, haziran da düğün, sonra balayı derken jet hızıyla geçti. Bakalım bu sene nasıl olacak.
Şimdi düşünüyorum da, hiçbirşeyin tekrarı yok. Hayatımız yaşadığımız anlardan ibaret ve o anlar büyük bir hızla akıyor. Bu korkunç birşey. İki gün sonra yeni yılı kutlarken neyi kutlayacağımız konusunda emin değilim. Ömrümüzden giden bir yıla mı sevineceğiz, yeni gelen yıla mı sevineceğiz. Ki neler getireceğini hiç bilmiyoruz... Aslında böyle şeyleri hiç düşünmem, daha çok eğlenceli tarafına bakarım ama nedense bu sefer aklımdan bu tip şeyler geçti. Allah hepimize güzel günler nasip etsin, dünümüzü aratmasın inşallah. Benim de her sene ki gibi yine bir listem var tabi kendi adıma, defterime yazdım, artık bakacağız hangileri gerçekleşecek, hangileri kalacak.
Sevgili 2013, neler getireceksin neler götüreceksin bilmiyorum. Getirdiğin götürdüğünden bol olsun, umutlarımız, hayallerimiz gerçek olsun, yüzümüzde gülümseme, içimizde huzur, dilimizde her zaman şükür olsun.
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun ☺


12 yorum:

  1. son satırlarına canı gönülden katılıyorum canım huzurlu,sağlıklı,mutlu bir yıl olsun hepimiz ve ülkemiz için..

    YanıtlaSil
  2. Senin de yeni yılın kutlu olsun, hep güzel sürprizlerle dolu olsun :)

    YanıtlaSil
  3. canım mutlu yıllar sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  4. Güzel dilekler, mutlu yıllar diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. sanada mutlu yıllar canımm :))

    YanıtlaSil
  6. Dileklerin çok güzel, hepimiz için gerçek olur umarım. Mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  7. Mutlu ve sağlıklı geçecek bir yıl dilerim . Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.