Yeni Bir Keşif: www.mizu.com

Alışveriş için vakit yaratmakta zorlananların imdadına online alışveriş siteleri yetişiyor. Ben de genellikle interneti tercih ediyorum. Bugün mizu.com ile tanışma fırsatı buldum. Burada yok yok. Sizi de haberdar etmek istedim tabii daha önce keşfetmediyseniz ☻Beğendiklerimi hemen sizlerle paylaşıyorum. İlk önce giyim kısmına girdim. Aşağıdaki  elbise ve bayan giyim modellerini çok beğendim. Ayrıca saat meraklisi olarak saatlere de bakmadan geçmek olmazdı hemen favorileri ayirdim Rengarenk trendy takılardan gözüme çarpanlar...Mis gibi kokmak isteyenler, benim şu anda kullandıklarım bunlar, parfüm kısmına özellikle göz atmanızı öneriyorum. Çünkü eşim 2 gün önce Düsseldorf dan dönerken Free Shop'tan kendine Givenchy Xeryus marka parfüm almisti ve bugün mizu.com da gezerken gördük ki çok kötü kazık yemişiz, arada 50 tl far var :( Keşke daha önce görseydim free shoptan tasimaya gerek bile yokmuş..
Haftasonu giyebileceğim sirin bayan tişört modelleri buldum  Çantalar cıvıl cıvıl bayıldımmm Giyinip kuşandık makyaj yapmadan çıkacak değiliz ya ☻Hmm sırada ne var? Tabii ki gözlük 
  
Bunlar da benim mizu kombinlerim/ haftasonu icin bir tane


hafta ici icin bir tane☻


 en kisa zamanda benim olurlar umarim ☻

7 yorum:

  1. inşallah olurlar şekercim:)
    bu arada bencede zaman ve cesaret ile komidinlerini boyayabilirsin.eğer ahşap sa iyi bir zımparalama sonrası 1 kat parlak yüzey astarı sonra boyama:)oldu sana istediğin komidin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla senden biraz cesaret aldım :) üzerine yoğunlaşmalıyım ama epey zaman alacak bir iş haklısın :)

      Sil
  2. bende duydum bu siteyi, bir göz atmak lazım =)

    YanıtlaSil
  3. Evet kesinlikle, parfümlere özellikle bakılmalı...

    YanıtlaSil
  4. Sakin almayin /mizu parfumler %100 sahte / lancome ve gucci parfum aldim her ikiside ayni kokuyor / insanlar aldatiliyor ve birsey yapamiyorlar / sizler kanaat onderleri olarak bu durumu insanlara dogru aktarmalisiniz / lutfen bakin www.mizu-parfum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmail bey merhaba, ben parfüm almadım. Tabii ki fiyatları uygun derken orjinal olduğunu düşünerek yazdım. Kendim kullanmadığım için yorum yapamam. Şikayetiniz var ise siteye iletirseniz çözüm bulunacaktır diye düşünüyorum.
      Kolay gelsin...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.