Mim :)


Sevgili Bricit mimlemiş aslında girmiyorum mim işine pek ama bunu da yapayım dedim kendisine burdan selamlar sevgiler :)

Bloğunuzun adı ve linki:www.ebrueliacik.blogspot.com
Ne kadar süredir blog  yazıyorsunuz: 15 ay
Kilo problemi yaşadığınız zamanlar oldu mu? : Sayılır yani en fazla 5 kilo fazlam oldu diyelim

Formda kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? : Aslında şu anda çok formda sayılmam yine bir 4-5 kilo fazla var. Ama dikkat etmeye çalışıyorum. Karbonatlı suyun faydalarını duyduğumdan beri günde bir lt içiyorum. 20 gün kadar oldu şişkinlikleri azalttı gibi geliyor.

hayatınızın bir döneminde hiç zayıflama hapı vb destek ürünleri kullandınız mı? Valla ucundan kıyısından bulaştım ama Allahtan bir iki gün içinde çöpe atıp kurtulduk :)

Güzelliğinizle ilgili uyguladığınız düzenli bakım kürleri var mı? Gece ve gündüz nemlendirici kullanırım, 20 yaşımdan beri göz kremi kullanıyorum düzenli, haftada bir peeling yapıyorum kendim, onun dışında fondöten kapatıcı kullanmadığım için rahatım temzilikte kısa sürüyor.

vazgeçmeyeceğiniz kozmetik ürünleri : Nemlendirici, göz kremi, 50 spf koruyucu, nivea lipstick, rimel.

Herkese öpücüklerrrrr :)

4 yorum:

  1. tesekkurler canım yanıtladığın ıcın karbonatlı suyu denemedim hic denemek lazım:) fondoten bende pek kullanmıyorum kışın daha çok belki:)

    YanıtlaSil
  2. bak sen 15 ay oldu demek,zaman nasıl da geçiyor..bu arada blogunun yeni tasarımı çok tarz olmuş güle güle kullan adaşım..
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler senden sonra bi kere değişti bu ikincisi bunu kendim yaptım içime sindi :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.