Siyah Beyaz Kırmızı




Ne giysem neyle giysem diye düşünecek vakit yoksa elim hep bu kombine gidiyor. Siyah elbise beyaz gömlek kırmızı ayakkabı. Galiba seviyorum bu üçlüyü.


Burnumun ucundan göz kırpan yarayı gördünüz mü? Günlerdir uğraşıyorum ama iyileşme süreci o kadar yavaş ki. 10 gün oldu bugün itibariyle. Neyse yakınmaya gerek yok ilaçtı kremdi kullanıp haftaya salı tekrar gideceğiz artık.


Elbise Koton, Gömlek Koton, Ayakkabı Bambi. Alışverişe çıkmak istiyorum ama Ekim ayında bir seyahat planı var. Buralarda gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Öyle iki arada bir derede kaldım. Galiba bekleyeceğim. Bir de bu ara akşamları eve gidince acaip bir yorgunluk ve halsizlik çöküyor üzerime. Yemek yap, ye, sofra topla faslından sonra bütün enerjim bitiyor. Mevsim değişikliği midir nedir, bir an evvel eski enerjime kavuşmak istiyorum, enerji veren formülünüz var mı ☺ 



8 yorum:

  1. Bu kombin çok güzel gerçekten :) Çok kullanışlı :)

    YanıtlaSil
  2. Her zamanki gibi pek bi şık ve güzel =)

    http://alfabenineharfii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Mevsim değişikliği yapıyor böyle, benim zaten enerjimi tüketen başka kaynaklarda var, bir de üstüne mevsim dönümü ... sürünüyorum şu sıralar.
    Sana Pharmaton öneriyorum. multi vitamin. Bu gibi durumlara çok iyi geliyor. İçinde Ginseng var ve acayip enerji veriyor :) kime önerdiysem çok memnun kaldı bilgine...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya hemen not ediyorum. Şehnazcım sendeki engib bilgi kaynağını göz ardı etmemem lazım :)

      Sil
  4. bu siyah jileyle geçen senede bir yazın vardı yine çok güzel olmuş yine güzel yine güzell hatun güzellll :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağol, buna benzer askılı vardı onu koymuştum :) Jile insanıyım galiba doyamıyorum :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.