Romwe Siparişim Dantel Elbise

Romwe' yi Balköpüğü Blogda görüyordum uzun zamandır, geçenlerde yani 20 gün filan önce bir mail geldi siteye girdim ürünler de fiyatlar da çok hoşuma gitti. Kargo ücreti olmamasıda ayrıca avantaj. Bende bu elbiseyi beğendim ve sipariş ettim. Ödemeyi tüm internet alışverişlerim gibi Paypal ile yaptım. Fiyatı çok uygun :) İşte buradan bakabilirsiniz ve daha farklı bir sürü model var. Romwe ye girin elbiseler kısmına mutlaka bakın. 14.99 $ dan başlıyor fiyatlar. Sevgililer günü bahanesiyle bir parça da siz isteyin. Ben bu dantel elbiseyi görür görmez direk sipariş ettim.




Dediğim gibi iki haftayı geçti isteyeli zaten bir ayı gözden çıkarmak gerek. Şimdi bekliyorum. Gelince hemen yazısını yazarım kalitesi nasılmış göreceğiz. Bunun haricinde bu şifon çiçekli elbiseye bayıldım. Sitede incelemek ve fiyatını öğrenmek isterseniz buraya tıklayın.


Sırtı kalpli olan da harika o da burada. Hepsi çok uygun fiyatlı.

Son favorim de bu kedili elbise. O da burada ve diğerlerinden daha da ucuz :)


Bakalım dantel elbise fotoğrafta durduğu gibi güzel olacak mı? Bu arada Romwe de sizin beğenip benim gözümden kaçan varsa haber verin ☺ Son olarak dantel dikmek zor mu acaba, çok güzel dantel kumaşlar buldum ama sanki zor olacakmış gibi almadım. Deneyenler yada fikri olanlar var mı?

7 yorum:

  1. Çok şık güzel günlerde giy:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel seçimler, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, hepsini almadım sadece dantel olanı :)

      Sil
  3. cnm harika bir model seçmişsin, dantelli inanılmaz güzel ve zarif görünüyor, sana da nasıl yakışacaktır. Online alışveriş yapıyorum ben de yurtdışından ama Romwe'den yapmamıştım hiç bi bakayım:))) güzel günlerde kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah dediğin gibi olur canım :) Bedenler bazen uymayabiliyor ama artık şans :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. 2.ye bayıldım sana da çok yakışırr :) ben de uzun zamandır bakıyorm ama bir türlü almaya cesaret edemedim.
    aliexpressten sonra biraz üphe oldu içimde açıkcası. Aliexpresste bazı satıcılar aldığın ürünü göndermiyor. ben de paypall kullanmaya başlicam bu gidişle :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.